Predictiile sumbre ale lui Nostradamus pentru 2020

Predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2020 sunt unele care ne fac să privim cu maximă îngrijorare ceea ce se va întîmpla în anul acesta.

Alegerile prezidențiale din SUA

Una dintre profețiile pentru 2020 vorbește despre faptul că Donald Trump va cîștiga din nou alegerile prezidențiale din SUA. Nostradamus vorbește despre Trump ca fiind un politician care stîrnește intrigi, conflicte și un ”rege” al pericolului.

Cutremure distructive

Profetul anunță producerea unor cutremure puternice iar unul dintre aceste seisme va duce la scufundarea statului California. Profeția spune că mișcarea telurică va avea loc în perioada dintre 18 Iunie și 12 Iulie. Un alt cutremur major va avea loc în Turcia, iar intensitatea acestuia va ajunge la 7 sau chiar 7,4 grade.

Brexit

Brexitul va determina căderea unui imperiu. Ieșirea din Uniunea Europeană va declanșa prăbușirea economică a Angliei. Decizia se va dovedi a fi una istorică și ar putea conduce la dezmembrarea Marii Britani deoarece Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord nu doresc retragerea din UE.

Anglia va avea un nou Rege?

Catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă regina Elisabeta a II-a va muri sau care va fi motivul venirii unui nou Rege.

Incendii de pădure devastatoare

Acest fenomen va avea o amploare fără precedent în Europa în țări precum Grecia și Croația. Canicula va sufoca Portugalia, Spania, Olanda, Germania și Franța. America se va topi și ea din cauza caniculei și a incendiilor care vor cuprinde New Mexico, California, Palm Springs și Los Angeles.

Se va înregistra un număr record de furtuni

Anul 2020 va înregistra un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane. America va deveni victima celei mai puternice tornade înregistrate vreodată. Unele dintre aceste tornade vor avea diametre de 1,6 km, vor străbate distanțe de aproape 50 de km iar viteza vîntului va depăși 320 km/h.

Nivelul oceanelor va crește dramatic

Într-un alt catren al lui Nostradamus se spune că nivelul mărilor va crește amenințător de mult. Creșterea nivelului apei va genera uragane, inundații devastatoare, vor fi noi valuri de refugiați, va urma o criză a apei potabile și a hranei ceea ce va genera un nou conflict global.

Marele război

Predicția lui Nostradamus vorbește despre un conflict între Vest și Est, ceea ce duce cu gîndul la conflictul economic dintre SUA și China.

Kim Jong Un

Kim Jong Un va fi detronat de propriul său popor care se va revolta. Rusia se va implica în acest conflict, imaginea acestei țări schimbîndu-se definitiv.