PAVEL FILIP, LA AMBASADA MARII BRITANII: CONDAMN CU FERMITATE ASTFEL DE ACTE INUMANE SI DE CRUZIME INDREPTATE IMPOTRIVA UNOR OAMENI NEVINOVATI

Prim-ministrul Pavel Filip a depus flori şi a semnat în cartea de condoleanțe deschisă de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chişinău în memoria victimelor exploziei produse luni seara în apropierea stadionului din orașul Manchester.

Premierul a exprimat condoleanțefamiliilor care au avut de suferitîn urma atentatului terorist și întregului popor britanic. „Condamn cu fermitate astfel de acte inumane și de cruzime îndreptate împotriva unor oameni nevinovați și reiterez că țara mea rămâne un partener hotărât și angajat în combaterea terorismului.Toate gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi către cei răniţi în urma exploziei din Manchester”, se mai spune în mesajul semnat de Pavel Filip.

Conform datelor oficiale, în urma atentatului terorist din orașul Manchester au decedat cel puțin 22 persoane, inclusiv minori, și au fost răniți peste 59 de persoane. Până la moment, cetățeni moldoveni printre victime n-au fost identificați.

Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului RM