IGOR DODON: MAIA SANDU, VENIM SA SEMNATI ANGAJAMENTUL CA NU VETI COLABORA CU PLAHOTNIUC

Liderul PSRM, Igor Dodon, a ieșit astăzi în fața presei cu un angajament public pe care îl propune să-l semnze toți candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova. Este vorba de promisiunea că viitorul președinte nu va colabora cu partidele de la guvernare și cu omul de afaceri Vlad Plahotniuc.

„După alegeri PSRM rămîne în opoziție. Niciun fel de aranjamente cu cei de la guvernare. Doar alegeri anticipate. Pentru a confirma acest lucru am pregătit un angajament public pentru candidații la funcția de președinte. Unul din puncte sună așa: Promitem că președintele categoric nu va accepta colaborarea cu partidele controlate de Plahotniuc și nu va colabora cu Vlad Plahotniuc”, a declarat Dodon.

După ce a semnat, socialistul i-a îndemnat pe toți candidații din electorală să facă același lucru. Mai mult, acesta a menționat că va merge la Partidul Acțiune și Solidaritate pentru ca și Maia Sandu să semneze.

„Maia Sandu azi la ora 13 să fiți în oficiu. Noi vă aducem să semnați acest angajament. Să vedem „Who is who”, a menționat Igor Dodon.

Victoria DUMBRAVĂ(agora.md)