IGOR DODON INTREPRINDE O VIZITA DE LUCRU LA BISKEK

La invitația președintelui Kîrgîzstanului, Almazbek Atambayev, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, însoțit de consilierii prezidențiali, Elena Gorelova, Andrei Neguța și Ion Ceban, efectuează o vizită de lucru de două zile la Bișkek, unde va participa la ședința Consiliului Economic Suprem Eurasiatic.

În ordinea de zi a ședinței Consiliului este inclusă chestiunea privind acordarea Republicii Moldova a statutului de stat observator în cadrul Uniunii Euroasiatice.

Agenda vizitei la Bișkek prevede o întrevedere a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon cu președintele Kîrgîzstanului, Almazbek Atambayev, precum și cu alți oficiali de rang înalt din statele participante la Consiliu.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei RM

Virginia Filip 17.04.2017 - 22:08

O noua greseala facuta de Dodon. Republica Moldova nu are nevoie de Uniunea Valama Euroasiatica, ci de Uniunea Europeana. Abia incepusem sa facem progrese in ceea ce priveste integrarea in U.E, ca acum iar dam inapoi. Cei care i-au dat votul lui Dodon anul trecut i l-au dat si pentru integrarea in U.E, nu sa ne apropiem din nou de URSS.