HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Este o perioadă în care te poţi reinventa. Trebuie doar să laşi trecutul în urmă şi să fii optimist(ă) pentru că viitorul arată promiţător iar puterea este în mîna ta. La serviciu, ai grijă în ce grup te integrezi. Este o perioadă în care poţi fi mai individualist(ă), chiar dacă în general ţi se cere să lucrezi în echipă. În dragoste trebuie să te decizi ce anume vrei dacă vrei să fii fericit(ă).

TAUR. Nu te grăbi să iei decizii pînă nu analizezi serios opţiunile şi posibilele deznodăminte care reies din ele. Schimbările pe care le faci acum trebuie să-ţi fie folositoare pe termen lung. Ascultă-ţi intuiţia cînd vine vorba de probleme sentimentale şi analizează cu atenţie ce simţi. Este posibil să apară nişte bani în plus, caz în care ar fi bine să pui ceva deoparte.

GEMENI. Relaţiile tale – sentimentale, sociale, de familie – au nevoie de unele îmbunătăţiri pentru că în ultimul timp nu ai fost nici cel(ea) mai bun(ă) coleg(ă), nici cel (ea) mai bun(ă) prieten(ă) şi nici un (o) iubit(ă) ideal(ă). În această perioadă au loc multe schimbări şi puterea este în mîinile tale: tu decizi cum se vor aşeza lucrurile şi în ce direcţie o ia viaţa ta. Tratativele legate de muncă pot fi startul unei noi relaţii sentimentale.

RAC. Cînd apar probleme ai tendinţa să gîndeşti prea mult, să le întorci pe toate părţile. E mai înţelept să-ţi urmezi intuiţia săptămîna aceasta. Cu astrele de partea ta, eşti plin(ă) de idei bune şi ai şanse mari să-ţi impresionezi superiorii. De asemenea, e o perioadă prielnică pentru a dezvolta acele relaţii care să-ţi fie de ajutor în carieră la un moment dat.

LEU. Dacă ai impresia că cineva ascunde ceva, e cazul să-ţi urmezi instinctele. În deciziile legate de bani trebuie să rămîi integru(ă) şi corect(ă) pentru că va apărea cineva care se va îndoi de interesele tale. În dragoste, e timpul să o iei mai uşor pentru că ai tendinţa să gîndeşti cu inima, ceea ce poate duce la decizii proaste. Gîndeşte bine înainte să vorbeşti.

FECIOARĂ. La serviciu, relaţiile în care ai investit recent se dovedesc în sfîrşit utile. Trebuie să fii răbdător(e) şi să-ţi construieşti strategii clare dacă vrei să-ţi pui în aplicare planurile. Caută să te concentrezi pe tine, pe visele tale şi să-i ignori pe ceilalţi, mai ales pe cei care te trag în jos. Este o perioadă bună pentru dezvoltarea personală şi acumularea de noi cunoştinţe.

BALANŢĂ. Pui mai mult accent pe relaţii săptămîna aceasta, lucru care se observă în comportamentul tău. Aştepţi cu nerăbdare seara pentru a putea fi lîngă prieteni şi familie, iar la serviciu eşti oarecum delăsător(e). Pe de altă parte, această perioadă poate aduce un nou început, într-un fel sau altul – cel mai probabil va fi pe plan sentimental.  Stai cît mai mult în preajma oamenilor „frumoşi”, care te pot inspira şi motiva!

SCORPION. La serviciu, lucrurile se schimbă rapid şi trebuie să gîndeşti la fel de rapid. Fii gata să iei decizii şi să munceşti la foc continuu. Dacă vrei să te faci remarcat(ă) trebuie să ieşi din norme şi să faci lucruri neconvenţionale. Este un moment bun ca să te concentrezi pe imaginea ta şi să faci o schimbare de look dacă simţi nevoia. Atenţie la stres!

SĂGETĂTOR. Dacă ai luat decizia să faci o confesiune, să-ţi uşurezi conştiinţa, nu uita că timing-ul (sincronizare) este esenţial. La muncă, trebuie să fii un bun jucător de echipă dacă vrei să ai succes. În dragoste, trebuie să fii mai tolerant(ă) şi mai calm(ă). Chiar dacă nu poţi să petreci suficient timp cu partenerul, trebuie să fii permanent în legătură cu el.

CAPRICORN. Poţi fi optimist(ă) în legătură cu un proiect care necesită ceva creativitate din partea ta. Pe plan profesional a venit timpul să-ţi faci nişte planuri solide dacă vrei să avansezi. Nu mai are rost să te bazezi exclusiv pe noroc. Este mai important ca oricînd să ai încredere în tine şi să înveţi cum să „te vinzi”. Poate că ar fi cazul să dedici mai mult timp dezvoltării personale. În familie ai parte de un moment magic.

VĂRSĂTOR. În ce priveşte ambiţiile tale profesionale, trebuie să-ţi schimbi un pic modul de a gîndi, să fii mai original(ă). Ideile inovative îţi pot aduce recunoaşterea unor jucători importanţi din domeniul tău. Pe plan personal, o relaţie care începe ca o prietenie frumoasă se poate transforma în mai mult, mai ales dacă legătura intelectuală este foarte puternică.

PEŞTI. Uneori trebuie să rişti dacă vrei să cîştigi ceva şi tu o ştii foarte bine. Dar cînd vine vorba de bani e mai bine să fii prudent(ă). Este o perioadă bună, pozitivă şi trebuie să fii „pe fază” ca să profiţi de ea la maxim. Relaţiile pe care le legi în această perioadă vor fi de folos în viitor. Te aşteaptă multe schimbări, aşa că pregăteşte-te şi păstrează-ţi optimismul.