HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

Berbecii se simt ca şi cum un val i-ar fi luat pe sus, iar primul gînd care le trece prin cap este că asta aşteptau, să li se schimbe şi lor viaţa, să iasă din stagnare, să simtă din nou că trăiesc.

Taurii au mai mulţi inamici decît prieteni, dar nu asta ar trebui să îi sperie. Inamicii sînt numeroşi, poate, dar nu îi leagă ceva trainic. Este mult mai important să se ocupe de propria sănătate.

Gemenii trăiesc intens, dar evenimentele nu îi vizează în mod direct. Participă la întîlniri speciale, în care se pregătesc proiecte importante, din care speră să le revină şi lor măcar unele beneficii.

Racii sînt tot în prim-plan, se simt, pe bună dreptate, importanţi şi pot lua decizii surprinzătoare pentru cei din jur. Sînt capabili să renunţe la privilegii personale în numele unui ideal de grup.

Leii fac eforturi pentru a menţine un echilibru între solicitările familiei şi cele de la serviciu. Construiesc, în intimitatea sufletului lor, un alt viitor, mai simplu, mai frumos, mai uşor de controlat.

Fecioarele au de plătit datorii şi le plătesc, au şi de primit unele avantaje de la cei cu care colaborează şi le primesc. Toate aceste situaţii le pot determina să uite de prudenţă, ceea ce e profund dăunător.

Balanţele se află într-o situaţie pe care nu o mai pot descîlci singure, pentru că nu o evaluează corect. Trebuie să ceară ajutorul unor prieteni, recunoscîndu-şi greşelile faţă de aceştia.

Scorpionii muncesc mult, nu neapărat cu drag, dar dispun de o energie care nu îi lasă să stea prea mult într-un loc. Pot prelua din sarcinile unor parteneri, colaboratori sau asociaţi, pentru a-i ajuta.

Săgetătorii sînt inspiraţi, au o mulţime de idei bune, care le sînt de folos şi lor, şi celor apropiaţi. Se dedică entuziast acestor porniri pozitive, pentru a contracara egoismul care i-a dominat o vreme.

Capricornii trec la o altă etapă din evoluţia lor, una care se anunţă mai calmă. Acum trebuie să vadă ce se mai poate pune la loc din ce s-a stricat în familie sau în legătură cu bunurile lor.

Vărsătorii îşi limitează deplasările, fie pentru că sînt nevoiţi să înveţe pentru un examen sau să aprofundeze un anumit subiect de care depind multe lucruri din viaţa lor, fie pentru a-şi regăsi liniştea.

Peştii îşi văd planurile puse sub semnul îndoielii din cauza unor apropiaţi. Însă nu este nevoie să se agite prea tare, pentru că nu ar rezolva nimic. Trebuie să abordeze totul cu mult calm şi cu bunăvoinţă constantă.