A CÎŞTIGAT 11 MILIOANE DE EURO LA LOTO ŞI I-A CHELTUIT PE TOŢI PE DROGURI ŞI SEX

Ce face acum "norocosul"

Un bărbat din Marea Britanie a crezut că a dat norocul peste el cînd a cîştigat marele premiu de 11 milioane de euro la loterie. Banii i-au schimbat însă radical viaţa şi a ajuns chiar şi la închisoare. După ce a cheltuit toţi banii pe cocaină, băutură, jocuri de noroc şi prostituate, bărbatul a fost nevoit să-şi găsească o slujbă.

Acum, lucrează într-o fabrică de biscuiţi, unde primeşte aproximativ 800 de euro pe lună, şi spune că îi place noua lui viaţă.

"După ce am trăit timp de 10 ani ca "un star rock", a trebuit să mă adun, aşa că m-am mutat în Scoţia, să fiu mai aproape de fiica mea. Prietenii îmi ziceau că dacă aş fi continuat în acel stil, aş fi murit în şase luni. Acum sunt "curat" de peste doi ani", a spus Michael Carroll, potrivit Daily Mail. Bărbatul a cîştigat marele premiu la loteria naţională în Noiembrie 2002. A dat 4 milioane familiei, după care a început să cheltuiască. În 2004, însă, a stat 4 luni la închisoare pentru posesie de cocaină şi doi ani mai tîrziu, alte nouă luni. În Februarie 2010, a fost declarat falit şi s-a hotărît să-şi schimbe viaţa. În prezent, lucrează la o fabrică de biscuiţi şi se declară mai fericit ca niciodată.

Cristina BOTEZATU