ZODIILE LA LOCUL DE MUNCA

Trei zodii care își găsesc greu jobul potrivit

Se spune că a munci cu pasiune e ca și cum nu ai munci nici măcar o clipă. A găsi jobul perfect este o provocare.

Aflați sub influența lui Mercur, Gemenii au tendința de a fi schimbători și visători. Deși se adaptează foarte ușor oricărei situații, pot fi foarte nehotărîți. De multe ori pare că și-au găsit locul de muncă potrivit, dar foarte rar sentimentul se păstrează pentru mult timp, deoarece își pierd repede interesul și se plictisesc foarte ușor. Oscilează între siguranță și nesiguranță, stabilitate și stare anxioasă. Pentru că refuză să își recunoască greșelile și astfel să le rezolve, îi este greu să avanseze la locul de muncă și să se dezvolte profesional într-un anumit domeniu.

Fecioarele sînt exigente cu propria persoană și cu cei din jur și au tendința de a fi critice. Astfel, chiar dacă sînt profesioniști foarte buni, extrem de muncitori și dornici de a se autodepăși, cu greu se pot adapta în colectivul de la job, din cauza exigențelor față de cei din jur, a criticilor și a atitudinii glaciale. Rareori își fac prieteni la locul de muncă și ajung să simtă că nu își găsesc locul acolo.

La fel ca nativul Gemeni, și cel din zodia Pești este nehotărît, visător și inconsecvent. Este sensibil, intuitiv și cinstit, dar nu poate să avanseze în carieră pentru că se ferește de asumarea responsabilităților, de riscuri și necunoscut, preferînd confortul, liniștea zonei cunoscute. Suportă greu criticile și uneori poate fi indolent.

Sursa: zodiacool.ro