ZODII PE CARE NIMENI NU LE POATE CONTROLA

Dacă unele persoane îşi schimbă opiniile după cum ”bate” vîntul, altele sînt ferme şi nu le poţi îndupleca sub nicio formă, iar această calitate poate fi influenţată şi de astre.

Capricorn

Nici măcar nu te obosi. Într-adevăr, vor să-i mulţumească pe cei din jur şi să-i facă fericiţi, dar nu vor duce la capăt un plan pe care îl consideră imposibil. Nu poţi controla un Capricorn pentru că este mereu cu un pas înainte. De fapt, tu ar trebui să fii cea care se lasă controlată de un Capricorn, avînd în vedere că ştiu mereu ce se întîmplă.

 

Scorpion

Scorpionului îi face plăcere să ofere şi tolerează multe lucruri doar pentru a fi amabil cu celelalte persoane. Însă amabilitatea nu este neapărat o caracteristică a Scorpionilor, iar încercarea de a-i controla va scoate doar ce-i mai rău din ei. Vei observa că, odată ce încerci acest lucru, va fi ca şi cînd ai vorbi cu un perete.

 

Balanţă

În general, Balanţa nu se lasă impresionată de oameni pentru a le permite să o controleze în vreun fel. Are tendinţa de a trăi o viaţă solitară, de a depinde în întregime de ele însele, aşa că numai ideea de a lăsa o altă persoană să le controleze este aproape de neconceput. Balanţa preţuieşte intimitatea şi spaţiul personal.

Sursa: click.ro