ZODII COMPATIBILE IN 2019. CU CE ZODII TE VEI INTELEGE BINE IN 2019, ANUL SCHIMBARILOR

Anul 2019 este considerat de astrologi drept anul marilor schimbări, astfel că și relațiile, parteneriatele se reorganizează și suferă schimbări. Iată cum se reconfigurează harta compatibilităților între zodii pe 2019, cu cine te vei înțelege și pe cine trebuie să eviți. 

Berbecii caută prieteni cu trăsături opuse lor. Ei sînt deschiși, activi și ambițioși, intrînd de multe ori în competiții, prin urmare  opusul ar fi Balanța. Berbecii au nevoie de multă armonie în viața lor, iar Balanțele pot face ca Berbecii să o păstreze. Ambele zodii sînt conduse de vivacitate și sînt spirite neliniștite. 

Taurul este aerian sau se enervează ușor. Are nevoie de o persoană cerebrală, cu picioarele pe pămînt. Și cine mai potrivită decît Fecioara?! Taurii îi vor oferi în schimb Fecioarei afecțiune și bunătate.

Gemenii, persoane dificile recunoscute, au nevoie de oameni care li se aseamănă. Vărsătorii vor fi aceștia în 2019, astfel că în Anul schimbărilor, Gemenii trebuie să acționeze dacă vor să aibă parte de momente distractive, dar și de afinități intelectuale. Cu Vărsătorii, aceștia pot purta conversaţii intense chiar şi ore întregi.

Racul este un alt semn care iubește să aibă pe cineva asemănător în grupul de prieteni. Racii formează prietenii cu nativi din aceeași zodie, dar și cu zodiile opuse, precum Capricornii. Aceste zodii apreciază siguranța și echilibrul și acordă mare importantă aspectelor legate de  familie. Însă, nativii Capricorn nu sînt la fel de sensibili. 

Leul și Vărsătorul se vor înțelege de minune în 2019. Leul, mereu încrezător, îl admiră pe Vărsător pentru unicitatea sa şi pentru spiritul liber și visător. 

Fecioara, semn de Pămînt care nu te părăsește la greu, are nevoie de cei mai buni prieteni. În 2019 aceștia vor fi Taurii. Aceste semne se potrivesc foarte bine și pentru că Fecioarele vor să primească ceea ce oferă, iar aceste două zodii vor ști să răsplătească binele primit. 

Balanţele își fac prieteni fără a depune mari eforturi. Le place să fie înconjurate de persoane relaxate, sincere. Își doresc să fie apreciate pentru muncă depusă și se înconjoară de oricine le oferă acest răsfăț – iar Taurii sînt cei care le vor oferi cu drag complimentele de care au nevoie.

Scorpionii au nevoie de prietenii absolute, profunde și de lungă durată. Se potrivesc cel mai bine cu cei asemenea lor: Peștii. Peștii vor oferi susținere Scorpionilor și chiar reușesc să îi liniștească în momentele tensionate. 

Săgetătorii sînt aventurierii zodiacului. Se vor înțelege cel mai bine cu Vărsătorii și Berbecii. Săgetătorul este, probabil, cel mai temperat dintre toți, dar va reuși să țină pasul cu ceilalți doi. 

Capricornului îi este greu să se împrietenească cu majoritatea oamenilor. În 2019, aceștia vor găsi sprijin în alți Capricorni, dar și în Fecioare sau Pești.

Vărsătorii au nevoie de persoane care le apreciază inteligența și perfecţionismul. Iar aceste persoane fac parte din zodiile Berbec sau Leu, deoarece au abilitatea de a stabili trenduri, devin ușor modele pentru ceilalți.

Peştii și Vărsătorii se vor înțelege foarte bine, pentru că sînt suflete libere. Altor zodii le poate fi greu să-i înțeleagă pe visătorii născuți în zodia Pești, însă Vărsătorii nu au astfel de probleme. Peștii nu se vor împrieteni niciodată cu Peștii. 

Sursa: cespunastrele.ro