ZODII CARE STIU SA GATEASCA. NATIVII CU STOFA DE BUCATAR!

Este un adevăr faptul că nu toată lumea se pricepe la bucătărit. Unii nativi ştiu să prepare adevărate delicatese, de-ţi vine chiar să te lingi pe degete, însă sînt şi alte zodii care ar reuşi cu brio doar să facă două sendvişuri fără să dea foc bucătăriei.

 

LEU. Nativii Leu parcă s-au născut în bucătărie, căci asta e adevărata lor dragoste. Caută pe internet tot felul de reţete inedite pentru a le încerca şi săptămînal îşi invită prietenii să deguste noi delicatese. Sînt dedicaţi acestei pasiuni şi au întotdeauna cîte un "mic secret" pe care nu îl vor dezvălui nici celui mai bun prieten. Îşi doresc ca persoanele care le trec pragul să rămînă cu amintirea unui prînz sau unei cine senzaţionale.

 

FECIOARĂ. Nativii Fecioară sînt genul de persoane ale căror mîncare poartă denumirea de "ca la mama acasă". Gustul familiar, care te duce cu gîndul la copilărie, este un talent sau un secret pe care Fecioarele îl ţin bine ascuns. Mîncarea gustoasă, bine gătită şi frumos aranjată la masă îţi transmite căldura meselor luate în familie. Şi nu te vei ridica vreodată de la masă fără să fi cerut o a doua porţie.

 

SCORPION. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ştiu să gătească orice din... orice. Dacă ai norocul să locuieşti cu o astfel de persoană atunci nu îţi vei face niciodată grijă că "nu ai ce mînca". E de ajuns să deschidă frigiderul, să pună mîna pe 3 alimente şi vor găsi ei o modalitate să le transforme într-un preparat senzaţional, gustos, la care de multe ori nici nu ai putea să te gîndeşti. Au un simţ dezvoltat prin care îşi dau seama că unele gusturi, deşi total diferite, se pot combina perfect împreună.

Sursa: observator.tv