ZODII CARE SINT IN STARE DE ORICE SACRIFICIU PENTRU OAMENII PE CARE II IUBESC

Dintre cele 12 zodii, unele semne zodiacale sînt dispuse să se sacrifice pentru oamenii pe care îi iubesc

 

Fecioară

Pe cît este de sensibilă, pe atît Fecioara este responsabilă și este şi partenerul pe care te poți baza întotdeauna. Nu trădează oamenii pe care îi iubește și este tot timpul prinsă între diverse persoane, pe post de împăciuitor. Nu suportă să știe oamenii din jurul său certați unii cu alții și face tot ce-i stă în putință să-i ajute să-și rezolve problemele. Însă, trebuie să aveți grijă cum vorbiți unei Fecioare pentru că poate fi foarte ușor rănită. Nu vorbiți urît și jignitor la adresa membrilor familiei sale, nu-i ironizați realizările profesionale și nu-i închideți ușa în nas cînd are nevoie de ajutor pentru că nu uită niciodată. În dragoste, este sinceră, onestă și fidelă. Foarte rar veți întîlni o Fecioară care înșeală. Face tot ce-i stă în putință pentru ca relația de dragoste să reziste și de multe ori lasă de la ea, doar pentru a fi bine.

 

Taur

Cînd veți auzi vreodată un Taur că nu mai poate, să fiți siguri că a fost atinsă limita limitei și asta pentru că această zodie poate mult și bine. Îndură fără să crîcnească, trage la jug chiar și atunci cînd este îngenuncheat, își trage sufletul și merge mai departe, atunci cînd oricare altă zodie ar fi renunțat demult. Taurul este extrem de devotat partenerului său, nu trădează niciodată și este destul de tolerant cu greșelile partenerului. Nu uită niciodată, dar iartă și merge mai departe. Ține mult la ideea de familie, își iubește casa și se dă peste cap să-și mulțumească partenerul. Taurul nu intră ușor în relații și este chiar greu de cucerit și de mulțumit, însă odată ce ați reușit asta, veți avea alături partenerul ideal. Pe cît este cu picioarele pe pămînt și bine ancorat în realitate, pe atît de romantic este Taurul și capabil de sacrificii pentru oamenii dragi. Are, totuși, un defect. Sau mai multe. Pentru că iubește mult, Taurul are tendința să devină mult prea gelos și posesiv decît este cazul. Dacă nu credeți în monogamie și nu vă puteți limita, așadar, la un singur partener, mai bine nu vă încurcați cu un Taur! Este el partenerul ideal, dar totul pînă cînd află că-l înșelați! Acest lucru este valabil și pentru prieteni. Taurul sacrifică orice pentru voi, dar odată ce l-ați trădat, vede roșu și e mai bine să fugiți!

 

Capricorn

Capricornul este acel prieten care îți răspunde la telefon la orice oră din zi sau noapte și pentru el nu există „nu pot” atunci cînd un apropiat are nevoie de ajutor. Pentru persoana iubită, poate muta munții din loc și nici un sacrificiu nu e prea mare pentru fericirea celor dragi. Capricornii sînt exigenți cu ei și cu cei din jur și uneori pot fi catalogați drept ciudați, dar dacă le ajungi să le cîștigi încrederea, vei vedea partea lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu.

Nevoia de siguranță și stabilitate îl fac pe Capricorn să fie reținut în relațiile afective. Pare la început rece, indiferent, neinteresat de a se lega sentimental, dar pe măsură ce se îndrăgostește, te vei bucura de fidelitatea și devotamentul lui.

Sursa: viva.ro