ZODIA TA ITI ARATA CUM SA TII DIETA!

(continuare din numărul trecut)

Balanţele au nevoie de multe fructe

Balanţele nu se împacă prea bine cu ordinea şi cu mişcarea. Le este greu să respecte restricţiile unei diete şi renunţă repede. În general, au probleme cu greutatea, de aceea este bine să se ferească de pîine. Balanţele care abia ating mîncarea, exagerează cu dulciurile, compoturile şi sucurile acidulate. Dar în dietă trebuie să consume mai mult fructe şi cereale.

Condimentele sînt bune pentru Scorpioni

Odată ce şi-au propus să slăbească, Scorpionii sînt foarte hotărîţi şi duc o dietă pînă la capăt. Problema este că le place să mănînce mult. De aceea, este bine să îmbine alimente sărace în grăsimi cu mîncare condimentată. Ca să îşi ţină pofta în frîu, este indicat să consume carnea la grătar. Supele, brînza şi iaurtul, măslinele, varza şi stafidele îi ajută să slăbească.

Săgetătorii slăbesc cu citrice

Săgetătorii au tendinţa să se îngraşe odată cu vîrsta. Ei sînt atraşi numai de dietele cu reţete foarte variate şi chiar exotice. Slăbesc foarte uşor dacă beau multă apă şi ceaiuri reci din anason, lămîie şi scorţişoară. Cel mai mare ajutor în diete sînt sucurile proaspete din portocale, lămîi şi grepfruit. În plus, trebuie să renunţe la frişcă, ciocolată şi bomboane.

(continuarea în numărul următor)