Usatii, sef de celula la Penitenciarul 13, nu sef de Stat!

Președintele Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, a spus că va lua o decizie privind posibila lui candidatură pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova la următoarele prezidențiale în funcție de susținerea populației. El a zis că în preajma scrutinului prezidențial va studia sondajele și va analiza dacă va avea susținerea necesară pentru a candida la o asemenea funcție. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la postul RTR Moldova”.

Care SUA ”țara tuturor posibilităților”? Republica Moldova e ”țara tuturor posibilităților” dacă orice golan politic are posibilitatea să candideze la șefia Statului! O să ne pomenim că va candida la Președinție și Șor din kibuțul lui în care s-a pitit ca o cîrtiță, Plahotniuc de la dracul în praznic unde a fugit ca un dihor, caftangiul ucigaș Constantin Țuțu, prostituata Mașa care are din start asigurate semnăturile de susținere de la clienții ei, gheaghea Hazmațuchi, alcoolicul de la Piața Centrală, precum și vagabondul partinic Țîcu care a făcut deja strigarea!

În ceea ce-l privește pe Usatîi, el ar trebui să se antreneze spre a se deprinde nu cu cazarea în clădirea Președinției, ci într-un spațiu mai potrivit lui, în incinta Penitenciarului nr. 13. Pentru început, ar trebui să exerseze măcar de două ori pe zi partide de clisme, iar mai apoi să treacă la jucării mai dure. Asta dacă vrea să fie șef de celulă peste celelalte ”fetițe” din haremul penitenciar care-l așteaptă cu steagurile ridicate și pofticioase ale tuturor vînjoșilor! (M.C.)