Un tip de 19 ani s-a logodit cu una care-i poate fi stra-strabunica

Se spune că dragostea nu are vîrstă, iar atunci cînd simți că ți-ai găsit jumătatea trebuie să îți urmezi inima și să te asiguri că veți fi fericiți pînă la adînci bătrîneți.

Un cuplu de italieni face ravagii pe internet, în aceste zile, după ce logodna lor a devenit virală pe rețelele sociale. O femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei mai tînăr decît ea cu 57 de ani. Deși mulți au crezut că cei doi sunt bunică și nepot, adevărul este cu totul altul.

Tînărul care i-ar putea fi nepot are 19 ani și i-a pregătit o surpriză ca-n filme femeii pe care are de gînd să o ducă în fața altarului, cît mai curînd posibil.

Videoclipul cererii în căsătorie a devenit viral pe Tiktok și a strîns în doar două zile peste 22 milioane de vizualizări. Giuseppe D’Anna și-a luat inima în dinți și i-a adresat cea mai importantă întrebare iubitei lui, o pensionară în vîrstă de 76 de ani.

Italianul și-a surprins jumătatea cu un buchet de baloane roșii, în formă de inimă și un superb inel cu diamante, care au făcut-o pe partenera lui de viață să accepte, pe loc, cererea tînărului.

Tînărul de 19 ani s-a pus în genunchi ținînd o duzină de baloane uriașe în formă de inimă, sărutîndu-și cu pasiune iubita pe care abia așteaptă să o ia de soție:

„Promisiunea noastră!”, este mesajul pe care Giuseppe l-a scris în dreptul clipului viral de pe TikTok.

Următoarea fotografie a dezvăluit o fotografie adorabilă a celor doi, cu Giuseppe purtînd ceea ce părea a fi un lanț de aur, iar viitoarea mireasă ținînd un trandafir.

Tînărul de 19 ani, care a strîns aproape 190.000 de fani pe Tiktok, a împărtășit și o imagine a unui inel uimitor cu diamante, bijuteria cu care și-a răsfățat logodnica.

„Și acesta este doar începutul unei lungi serii”, a declarat Giuseppe, în ciuda reacției haterilor din mediul online.

Deși cei doi se iubesc și vor să se căsătorească, internauții nu au văzut cu ochi buni această uniune, criticîndu-l pe tînărul Giuseppe pentru alegerile sale în amor.

„Cred că ați luat-o puțin în serios cînd ați spus că vă plac femeile mai în vîrstă”, a comentat o persoană, în timp ce alta a fost neîncrezătoare și a spus pur și simplu: „În nici un caz!”

Ea este suficient de mare pentru a fi stră-străbunica lui”, au scris unii dintre internauți.