UN TINAR MORT ŞI UN BARBAT TRAUMATIZAT IN URMA ACCIDENTELOR CU MOTOCICLETA

Un bărbat de 56 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, deplasîndu-se regulamentar cu motocicleta, pe drum cu prioritate, a fost ciocnit lateral, la intersecția cu drumul local din satul Chișcăreni, de un vehicul care nu i-a cedat trecerea. Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de astăzi, 21 iulie.

Solicitată de IPN, Ina Moscaliuc, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliţie Sîngerei, a precizat că vehiculul era condus de un bărbat de aceeaşi vîrstă, locuitor al aceluiaşi raion. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost transportat la spitalul raional Sîngerei.

Conducătorul autovehiculul a fost supus testării alcoolscopice, unde s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,16 mg/l.

Aseară, 20 iulie, într-un alt accident rutier, a decedat un motociclist în vîrstă de 21 de ani. Tînărul, locuitor al raionului Floreşti, deplasîndu-se cu motocicleta, fără cască, pe un drum auxiliar dintr-o localitate a raionului Floreşti, a pierdut controlul ghidonului și s-a ciocnit într-un morman de pietre,lăsate la marginea drumului după demolarea unui gard.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, în ultimele şase luni, în țară s-au înregistrat 109 accidente cu implicarea motocicletelor. În urma acestora, nouă persoane au decedat, iar 106 s-au ales cu traumatisme grave.

Sursa: IPN