Un oraş brazilian este locuit doar de femei cu virste intre 20 si 35 de ani

În oraşul Noiva do Cordeiro, din Sud-Estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei, cu vîrstele cuprinse între 20 şi 35 de ani. Deşi unele dintre ele sunt căsătorite, soţii lor trebuie să trăiască şi să lucreze în altă parte, scrie Daily Mail.

În această comunitate rurală din Sud-Estul Braziliei, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fiii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putînd să se întoarcă doar în weekend.

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pămîntul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strîngem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile. Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, spune Rosalee Fernandes pentru publicaţia britanică.

Problema este că este dificil de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină, de aceea comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie: aceştia „trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre".