UN NOU TREND IN MAREA BRITANIE

Se caută românce care să facă menaj dezbrăcate complet

Imaginaţia unora pare să nu aibă limite. Mai nou, în Marea Britanie se caută românce care să facă menaj dezbrăcate. Intermediarul este un român care spune că afacerea este extrem de profitabilă, arată B1 TV.

Menajera care îţi face curat în casă, complet dezbrăcată, este noul trend în Marea Britanie. Cei care apelează la serviciile menajerelor sexy sînt, în general, bărbaţi singuri, dar nici cuplurile căsătorite nu refuză o astfel de experienţă.

Clientul tipic, relatează presa tabloidă din Marea Britanie, este bărbatul de aproximativ treizeci de ani, alb, singur, care cîştigă între 42.000 şi 70.000 de lire sterline anual. Însă, printre clienţii unei „menajere speciale", se numără şi studenţi sau lesbiene, toţi dispuşi să plătească în plus pentru un menaj ''altfel''.

Tarifele variază: 100 de lire sterline pe oră este preţul care trebuie plătit pentru o menajeră ce poartă lenjerie sexi, 250 de lire sterline pe oră, dacă face curat complet goală, sau 800 de lire dacă au loc şi relaţii sexuale.

Intermediarul, un român, pune însă şi condiţii: fetele nu trebuie să fie căsătorite. În caz contrar, ale au nevoie de acordul soţului.

Sursa: B1.ro