UN BARBAT SI-A INJUNGHIAT SORA FATA DE FIICA EI

Un bărbat și-a ucis sora cu sînge rece sub ochii îngroziți ai fiicei de numai un anișor a victimei. El are 32 de ani și este căutat pentru că și-ar fi înjunghiat propria soră în vîrsta de 35 de ani.

Crima a fost săvîrșită într-un apartament din orașul Bender, pe data de 29 octombrie. Poliția a fost apelată de către mama decedatei. În urma investigărilor, s-a stabilit că individul ar fi săvîrșit omorul după ce femeia i-ar fi făcut observație, pe faptul că bărbatul nu avea un loc de muncă și trăia din banii mamei sale.

Prin urmare, suspectul a luat un cuțit de bucătărie, i-a tăiat gîtul femeii, iar apoi i-a aplicat 14 lovituri de cuțit pe tot corpul. Toată scena macabră a avut loc în fața fiicei victimei cu vîrsta de un an.

După comiterea crimei, acesta ar fi fugit într-o direcție necunoscută. Poliția l-a anunțat în căutare. Bărbatul are înălțimea de 1.80 m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten, tuns scurt. Se presupune că în ziua cînd a fugit purta o geacă neagră, un chipiu de o nuanță închisă și adidași albi.