TREI ZODII PRETENTIOASE CARE NU REUSESC NICIODATA SA FIE PE DEPLIN FERICITE

Mulți dintre noi știu să se bucure de lucrurile simple care îi fac fericiți. Mulți dintre noi știu să trăiască viața și să se bucure de ea, alții se străduiesc să obțină fericirea din orice, dar sînt și zodii pretențioase care nu știu deloc să fie pe deplin fericite. Ele sînt mereu la un pas de fericire și nici nu își dau seama!

Cele trei zodii pretențioase, care așteaptă prea mult de la viață și nu știu să se bucure de ceea ce au deja sînt și cele mai critice cu ele însele. Două dintre ele sînt prea serioase, iar una dintre ele nu apreciază bucuria și fericirea simplă tocmai pentru că nu este suficient de serioasă cu viața.

 

Fecioara

Se știe despre Fecioare cît sînt de ambițioase și pretențioase. Aproape totul le iese bine în viață, sînt perfecționiste, dar vor de fiecare dată și mai mult. Fecioarele cu greu știu să fie pe deplin fericite, să se bucure de ceea ce obțin și să trăiască viața așa cum este ea. Cînd vrei mai mult, niciodată nu înveți să te mulțumești cu ceea ce ai.

 

Săgetătorul

Spre deosebire de Fecioară, Săgetătorul se mulțumește cu orice, dar nu prea ia viața în serios. Tocmai de aceea, nu recunoaște și nu apreciază atunci cînd obține tocmai lucrurile care îl fac fericit. Săgetătorul vrea mereu cîte o schimbare, cîte ceva nou, o călătorie, o aventură, o distracție mai deosebită, trecînd rapid pe lîngă lucrurile simple și frumoase pe care le are deja în viața lui.

 

Capricornul

Nativii Capricorni se mîndresc că ei pot totul și chiar mai mult decît cei din jurul lor. În realitate, nu pot chiar totul oricum și oricînd. Iar cînd norocul le scapă printre degete sau cînd iau o decizie greșită și simt că vor pierde, nu mai reușesc să se bucure de nimic. Capricornii sînt prea serioși, morocănoși și pretențioși, tocmai de aceea nu pot fi niciodată pe deplin mulțumiți de ceea ce au realizat. Capricornul este mereu în topul cu zodii pretențioase, dar nu în sensul bun!

Sursa: libertatea.ro