TREI ZODII LOIALE, CARE NU VOR INSELA NICIODATA

A fi înșelat, într-o relație de cuplu, este una dintre cele mai dureroase experiențe umane. Încrederea se spulberă, iar toate momentele trăite împreună sînt puse sub semnul întrebării. Din acest motiv, unele zodii nu vor trece niciodată linia roșie. Vor prefera să se despartă, chiar dacă e greu, decît să dea dovadă de infidelitate.

TAUR

Puține persoane sînt mai loiale decît cele din zodia Taur. Atunci cînd își dau cuvîntul într-o relație de dragoste iar partenerul se bazează pe ei, nu vor putea concepe posibilitatea de a distruge totul, sub impulsul momentului. Atunci cînd vor apărea tentațiile Taurii își vor aminti mereu că cel mai de preț lucru într-un cuplu este încrederea. De altfel, nativii din această zodie apreciază intimitatea cîștigată în timp, nu relațiile pasagere, din care lipsesc sentimentele de iubire. Fără emoții autentice, Taurii nu vor face nimic.

FECIOARĂ

Fecioarele au loc în suflet pentru o singură persoană. E în natura lor să fie loiale, persoane de încredere chiar și atunci cînd intervin problemele specifice unui cuplu. Nu se vor abate de la drumul lor nici în cele mai grele condiții, atunci cînd totul pare sortit eșecului iar ideea unei aventuri le face cu ochiul. Nativii din Fecioară vor lupta pînă în ultima clipă pentru a-și salva relația, cu tot ce au la dispoziție. De multe ori, o vor face singuri și fără a aștepta minuni din partea partenerului de viață. Fecioarele fac mereu ce trebuie, nu ce este ușor și tentant.

BALANŢĂ

Cea mai importantă calitatea a Balanțelor este stabilitatea. Acești oameni sînt un munte de maturitate și o vor arăta prin fapte, nu cuvinte. Într-o relație de dragoste, Balanțele nu vor renunța niciodată la busola morală, chiar dacă instinctul le spune că ar putea călca strîmb fără consecințe. Nativii din această zodie vor să vadă un om mîndru și curajos, atunci cînd se privesc în oglindă. Iar curajul, pentru ei, înseamnă a nu se lăsa pradă instinctelor, mai ales atunci cînd destinul unui alt om depinde, în fiecare moment, de acțiunile lor.

Sursa: observator.tv