TREI ZODII DE FEMEI CARE PREFERA BANII, NU DRAGOSTEA

Astrele dezvăluie care sînt femeile care nu pun accentul pe sentimente într-o relaţie şi care vor să aibă mai de grabă o mulţime de bani. 

BERBEC. Considerate cu două feţe, aceste femei se descurcă în orice situaţie şi pot juca o mulţime de roluri, în funcţie de ce anume au nevoie. Femeile Berbec sînt orgolioase, pot realiza multe în viaţă şi pot ajunge oriunde îşi propun. Pot fura cu uşurinţă mintea bărbaţilor, ceea ce le permite să îi stoarcă de bani pentru a-şi atinge scopurile şi dorinţele.

SCORPION. Aceste femei sînt înnebunite după toate plăcerile vieţii. De cele mai multe ori sînt obsedate de control şi sînt maestre în arta manipulării, iar cînd vine vorba de cheltuit, nu se pot abţine şi nu se uită la bai, cu atît mai mult dacă banii sînt ai partenerului şi nu îi aparţin.

VĂRSĂTOR. Nativele născute sub acest semn sînt considerate cele mai materialiste femei din zodiac. Ele preferă obiectele scumpe şi rafinate, de lux. Tocmai de aceea, îşi aleg bărbaţi care pot să le promită un viitor strălucit din punct de vedere financiar şi acesta este motivul pentru care femeile Vărsător nu aleg des cu inima.

Sursa: estisuperba.ro