TREI CADAVRE, DINTRE CARE DOUA CARBONIZATE, GASITE INTR-O GOSPODARIE DIN UNGURI

Trei cadavre, dintre care două carbonizate, au fost găsite în gospodăria unui bărbat de 43 de ani din localitatea Unguri, raionul Ocnița.

Potrivit Poliției, apelul la 112 a fost făcut noaptea trecută, în jurul orei 02.30. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit în curtea casei cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. După lichidarea incendiului, în casă au mai fost găsite două cadavre carbonizate. Victimele nu sînt identificate.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal și a fost creat un grup de lucru din ofițeri ai Inspectoratului Național de Investigații și ofițeri de urmărire penală.

Un alt incendiu a avut loc aseară, într-un apartament de pe strada Ion Creangă din municipiul Ungheni. Apelul la Serviciul112 a fost recepționat în jurul orei 20.30.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, o locuință de la etajul șase a unui bloc de locuit a fost cuprinsă de flăcări. La lichidarea incendiului au intervenit 3 echipaje de pompieri. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 39 de ani, s-a ales cu arsuri pe față și a fost preluat pentru îngrijiri medicale. Pompierii au evacuat din scară patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fum. Incendiul a fost lichidat pînă să se răspîndească la alte locuințe. Una dintre versiunile examinare este că incendiul a pornit de la o țigară nestinsă.

Sursa: IPN