SECRETARUL GENERAL AL GUVERNULUI, LILIANA IACONI, A TRANSMIS ANGAJATILOR MAI MESAJUL PRIM-MINISTRULUI CHICU

În cadrul festivității consacrate aniversării a 29-a de la constituirea poliției naționale, secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi, a transmis mesajul premierului Ion Chicu adresat angajaților MAI.

În mesajul prim-ministrului Chicu a fost menționat că istoria poliției naționale este strîns legată de istoria Republicii Moldova, iar parcursul poliției este practic o oglindă a parcursului țării.

Ion Chicu a accentuat necesitatea de a identifica și de a scoate în față oameni ce merită apreciați și care pot deveni exemplu pentru ceilalți: „Nu mă tem de cuvîntul eroi pentru că meseria de polițist presupune demnitate, dedicație și sacrificiu – și un polițist bun neapărat este un potențial erou.”

În adresarea sa, premierul Chicu a reamintit oamenilor legii că misiunea lor este asigurarea ordinii publice, liniștea și siguranța cetățenilor.

„Vreau să vă încurajez să acordați mai multă atenție misiunii Dvs educative. Oamenii vor să trăiască într-un mediu sigur, ferit de pericole, unde se pot simți protejați și pot fi liniștiți de integritatea bunurilor lor. Vă rog să fiți conștienți cît de mult înseamnă ordinea publică pentru oameni și pentru dorința lor de a trăi în Moldova. Mizez pe dedicația Dvs și cred că împreună vom crește încrederea oamenilor în poliție și în viitorul bun al Moldovei”, a declarat Ion Chicu.

Secretarul General al Guvernului, Liliana Iaconi, a înmînat angajaților Poliției Naționale Diplomele Guvernului semnate de prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului RM