RĂMÎNEM FĂRĂ FEMEI, FRAŢILOR!

Ce le pasă homosexualilor...! Ce, le pasă homosexualilor?

Autor: Mihai CONŢIU

În urmă cu un mănunchi de zile, am citit, în adevărul.md, un titlu care mi-a tăiat respiraţia, am simţit un gol în stomac, m-am răvăşit într-un mod pe care nu-l pot descrie din cauza riscului că aceste rînduri pot pica sub nările pofticioase şi devastatoare ale vreunui minor/minore sub 15 ani şi am simţit că-mi fuge pămîntul de sub picioare. De-a dreptul apocaliptic, titlul născocit de zglobiile colege şi năzbîtioşii confraţi de la acest ziar sună astfel: „ÎN ANUL 2012, ÎN REPUBLICA MOLDOVA s-au născut mai mulţi băieţei decît fetiţe. Rata natalităţii la sate este mai mare.”

Fiind probabil miloşi cu cei care au „naturelul” la fel de simţitor ca şi mine, împricinaţii jurnalişti nu ne mai dau şi în text ceva date, statistici cu privire la acest decalaj devastator. Ne-au lăsat să bîjbîim cîte ceva doar cu lumina stinsă! Dar mie-mi place cu lumina aprinsă, căci mă tem să nu dau peste Lorena Bogza, Dorina Chirtoacă, Ghimpu, Corina Fusu Cur de Fier cu Picioare de Oţel sau Contestantin Flambase! Nu de alta, dar nu vreau să ajung la Cur-Tea Contestaţională dus de mînă de Valerii Muinteanu!

Auzind blestemăţia asta, involuntar, m-am simţit teleportat în vremea trăită în Republica Socialistă România condusă de Nicolae Ceauşescu. Pe vremea aia, situaţia de la noi de acolo era pe invers faţă de asta de la noi de acilea.

Atunci, statisticile oficiale ne aruncau, nouă, bărbaţilor, cam prea multe femei pe cap de mascul, iar asta deoarece erau mai numeroase decît sexul tare şi mare. Chiar ne făceam calcule statistice la îndatoririle patriotice care ne stăteau în faţa dormitoarelor încinse sau pe unde apucam, iar asta pentru că Ceauşescu îşi făcuse din creşterea natalităţii o prioritate naţională. Bă, vă daţi daţi seama cît trebuia să muncim în draci pentru prosperitatea numerică a naţiunii române? Acum, cîteva milioane de „producţii” din roadele muncii noastre s-au risipit pe cîmpurile de căpşuni spaniole sau portugheze, pe şantierele europene de construcţii, bordeluri etc.

Calculul nostru era făcut la sînge. Aveam, oficial, să zicem, 1,6 femei pe cap de bărbat. Bărbaţi în buletin, cu numele, căci din numărul total de masculi îi eliminam pe homosexuali, pe călugări, pe impotenţi, pe bătrîni, pe cei din puşcării sau care făceau Armata, pe poeţi, onaniştii dedicaţi cauzei, soţii resemnaţi, infirmii fără şanse etc. Vă daţi seama că, la un moment dat, ajunsesem la peste 10 femei pe cap de bărbat, număr care era în creştere din cauza oboselii acestui număr aflat mereu în creştere? Acum vedeţi cît de din greu se muncea pe vreme comunismului ceauşist?

Dar ce avem aici?

Va fi jale! Pe moment, le vor fremăta la greu şi hulpav nările homosexualilor. Dar, în ultimă instanţă, şi ei pot rămîne cu buza umflată, ca să mă refer doar la buză, căci, nu-i aşa?, cineva tot trebuie să contribuie la popularea ţinuturilor moldoveneşti, iar ei sun „impopulabili”!

În viitor, aşadar, moldovencele vor ajunge să facă aceleaşi calcule pe care le făceam noi pe vremea lui Ceauşescu. Poate un pic altfel, dar nu cine ştie ce!

Fraţilor, avem o problemă, haideţi s-o rezolvăm de pe-acum! Cît nu-i tîrziu şi ne mai ţin curelele! Interesul natal naţional trebuie să fie mai presus de toate! La muncă, fraţi moldoveni!