PUTIN VREA SA ”DENAZIFICE” SI UE IMPOTRIVA SUA?

Delirul criminal al liderului rus sfidează megalomania lui Hitler

Autor: Mihai CONȚIU

„Ce este Uniunea Sovietică? Aceasta este, de fapt, Rusia istorică”, a decis Vladimir Putin, Vineri, 17 Iunie, în cadrul summitului economic de la Sankt Petersburg, punctînd clar că, din punctul său de vedere, tot teritoriul statelor ce făceau parte cîndva din componenţa URSS este, de fapt, teritoriu al Rusiei. Dintre cele 15 state care formau URSS, pe lîngă Rusia, Ucraina şi Belarus, făceau parte şi statele baltice, dar şi Republica Moldova.

”UE şi-a pierdut complet suveranitatea. Dansează după muzica altcuiva”, și-a continuat delirul Putin, cu referire la SUA. El susţine că Occidentul tratează restul lumii ca pe „propria curte” şi încearcă să izoleze sau să elimine statele „greşite” pe care le tratează drept „colonii” sau state „de mînă a doua”. „Aceasta este natura actualului val de rusofobie din Vest, precum şi a sancţiunilor regulate împotriva Rusiei”, a spus Putin, catalogînd sancţiunile internaţionale impuse Rusiei drept „nesăbuite şi nebuneşti” şi care încearcă să „distrugă economia rusească cu forţa”.

Rusia îşi „va extinde” angajamentele „cu oricine este interesat” în ciuda dorinţei Occidentului „de a alege o cale către autoizolare”, a mai declarat Putin.

Încă o dată, întreaga lume civilizată înțelege necesitatea ca hoardele armatei criminale rusești ale lui Putin trebuie alungate din Ucraina, iar Putin și Rusia trebuie judecați și siliți să suporte reconstrucția acestei Țări. Putin nu vrea doar Ucraina, el vrea tot fostul teritoriu al URSS. (Inclusiv R. Moldova – nota red.)

În esența lui, Putin este un barbar și un criminal care sfidează megalomania lui Hitler prin rescrierea genocidului. Hitler a vrut decimarea poporului evreu, Putin vrea și a și demonstrat că dorește exterminarea poporului ucrainean, precum și ștergerea din memoria colectivă a denumirilor de ”Ucraina” și ”ucrainean”. Autorul real al așa-zisei rusofobii, despre care el spune că a fost iscată de Occidentul civilizat, este însuși Putin.

Cum mai poate cineva, un om din lumea civilizată, nu din cea barbar-medievală dominată de Putin, să respecte și să iubească Rusia și pe ruși?!? Este împotriva firii, după ce o lume întreagă a luat act de crimele, torturile, jafurile și violurile comise împotriva ucrainenilor de către tinerii soldați ruși înrolați din toate colțurile îndepărtate ale Rusiei! În Rusia primitivă, alcoolică și criminală se găsesc astfel de recruți, în Occidentul atît de blamat de Putin – NICIODATĂ!

Pervers, Putin spune că ”Occidentul a ales calea de autoizolare”, adică nu Rusia lui. Pomenind despre această închipuită autoizolare a Occidentului, Putin se adresează mancurților lui susținători, care trebuie să înțeleagă că ”autoizolare” ar însemna dependența unor Țări de gazele sau petrolul rusesc. Se înșeală amarnic, iar viitorul i-o va demonstra.

Alienatul criminal de la Kremlin acuză Occidentul și SUA că ajută Ucraina cu armament ca să se apere de genocidul declanșat împotriva ei de către ruși. Poate că a sosit momentul ca, retroactiv, SUA să ceară Rusiei restituirea datoriei pentru ajutorul uriaș pe care i l-a acordat, sub formă de împrumut, ca să nu fie cucerită de fostul ei aliat Hitler, în cel de-Al Doilea Război Mondial, și, astfel, să fie de partea învingătorilor! Atunci, SUA au avut un rol decisiv în triumful asupra nazismului, acum, aceleași SUA trebuie să contribuie fundamental la înfrîngerea neonazismului feroce declanșat de Putin, la pedepsirea lui și obligarea Rusiei să suporte consecințele.

”UE şi-a pierdut complet suveranitatea. Dansează după muzica altcuiva”, a decis Putin! Înțelegeți ce sensuri criminale au aceste spuse ale megalomanului criminal Putin? Înțelegeți că acestui criminal paranoic i se va năzări că ”are rolul istoric” de a ”denazifica” UE împotriva SUA și va fi capabil să recurgă și la declanșarea unui război nuclear? Înțelegeți că el, personal, e convins că nu mai are nimic de pierdut și că nu-i mai pasă de soarta și viitorul omenirii?

Vin timpuri din ce în ce mai negre! Rămîne de văzut pentru cine!

01.05.24 - 00:04
01.05.24 - 00:12
01.05.24 - 00:11
02.05.24 - 01:12
02.05.24 - 13:35
02.05.24 - 01:15
02.05.24 - 13:34
02.05.24 - 13:32
02.05.24 - 13:33
02.05.24 - 13:37
03.05.24 - 00:29
03.05.24 - 12:22
01.05.24 - 00:07
03.05.24 - 12:37
01.05.24 - 00:06