Putin se teme ca poate fi vizitat de ”americani morti”

Pentru prima dată în istorie, Rusia trebuie obligată să plătească pentru TOT!

Mihai CONȚIU

O realitate tragică și incontestabilă este că Rusia a fost dintotdeauna un jefuitor și un călău al națiunilor pe care le-a invadat, dar și pentru propriul popor. A fost și este incapabilă să livreze civilizație atît celor cotropiți, cît și rușilor. Rusia lui Putin continuă să fie și astăzi încremenită în comportamente și strategii barbare medievale de tip tătaro-mongoloid. Refuză să se civilizeze în virtutea unor concepte asumate succesiv de către toți dictatorii criminali care s-au succedat la Kremlin – cu cît propriul popor este mai înapoiat și abrutizat, cu atît sunt mai multe șanse certe de a-l domina într-o mizerie existențială transformată în ”normalitate cotidiană” pentru ruși; cu cît popoarele cotropite vor fi jefuite, exterminate și terorizate, cu atît mai mult vor putea fi stăpînite sub imperiul terorii! Exterminările în masă, de astăzi, asupra poporului ucrainean și a istoriei sale confirmă din plin constatările de mai sus.

Avînd un popor înapoiat și abrutizat, în cinismul lui criminal, Putin știe că este crezut cînd declanșează un război să ”denazifice” o Ucraină pașnică prin cele mai criminale metode naziste. Totodată, Putin știe că încă este crezut de poporul lui înapoiat și abrutizat cînd îi spune că Occidentul civilizat și democratic ”a declarat război Rusiei”.

Pentru toate atrocitățile și exterminările în masă comise de ruși la ordinul lui Putin în Ucraina, pentru prima dată în istoria ei, Rusia trebuie obligată să plătească pentru TOT – politic, moral și, mai ales, financiar –, inclusiv retroactiv pentru cunoscutele crime istorice săvîrșite începînd cu secolul XX! Rusia și poporul credincios al lui Putin trebuie să plătească, iar asta și pentru că fiii acestui popor au acceptat să devină criminali de război în schimbul libertății de a viola, jefui, tortura și ucide oameni nevinovați!

Ar fi anecdotic dacă episodul următor nu ar fi fost iscat de către Statul criminal și terorist rus! Sîmbătă, 21 Mai, Rusia a anunțat că interzice intrarea în țară a 963 de americani. Printre ei, pe noua listă de indezirabili a Guvernului rus se află John McCain, fost candidat republican la Președinția SUA și senator cu o vechime îndelungată, democratul Harry Reid, care a fost liderul majorității în Senat între 2007 și 2015, și Orrin Hatch, care, cu cei 42 de ani de activitate în această Cameră, a devenit cel mai longeviv senator republican din istorie. Cu toate acestea, McCain a murit în August 2018, la vîrsta de 81 de ani, Reid a murit în Decembrie anul trecut, la 82 de ani, iar Hatch a murit pe 23 Aprilie, la 88 de ani, conform The Guardian.

Este știut că serviciile secrete rusești sunt extrem de performante, dar ce să înțelegem din aceste interdicții – că Putin se teme că acești foști oficiali americani decedați ar putea dori să viziteze Rusia în chip de fantome? Dacă s-a instituit o astfel de interdicție, înseamnă că Putin are și ”detector de fantome”?

Generic vorbind, ca răspuns la numeroasele expulzări de diplomați-spioni ruși de către Țările occidentale, față de interdicțiile impuse oligarhilor ruși ai lui Putin, inclusiv prin confiscările de miliarde de dolari ori euro dibuiți de occidentali că aceștia le-au ”ascuns” în lumea civilizată, Putin a ordonat și el impunerea de restricții pentru oficiali, artiști, oameni de afaceri etc. din SUA, Marea Britanie și UE. Observați ridicolul stupid din interdicțiile criminalului crispat Putin? Vă dați seama cît de ”disperați” sunt Președintele SUA, premierul britanic, oficialii UE, artiștii ori milionarii occidentali că nu mai pot să viziteze Rusia, că ”miliardele, proprietățile de lux și iahturile lor pitite în Rusia” pot fi confiscate de către Putin?

Cinismul primitiv rusesc nu a avut cum să facă vreodată casă bună cu adevărul. Exceptînd clanurile mafiote prezente peste tot în lume, absolut toți milionarii și miliardarii occidentali și-au făcut averi din munca lor, din ideile, inovațiile și invențiile lor, toate sub umbrela legalității.

Absolut toți milionarii și miliardarii ruși de după 1991 dețin averi astronomice furate din patrimoniul fostei URSS, sub formă de ”privatizări” ilegale, cu acoperirea Kremlinului, bani ai poporului rus. Ei n-au inventat nimic pentru a avea aceste averi, ci au avut idei de complicitate cu Kremlinul despre ”cum să fure Rusia în propriul lor interes”. Fiind vorba despre mii de miliarde furate, dar fiind ”milionari și miliardari legali absolut toți după legislația rusă”, toți, oligarhi și politicieni, și-au cumpărat proprietăți de lux în stațiunile și orașele occidentale civilizate, decente, și-au cumpărat sau inițiat afaceri legale „cu bani negri albiți de legislația obedientă Kremlinului”, își țin într-un lux obscen, specific rusesc, odraslele trimise la studii la universitățile occidentale cele mai prestigioase și tot așa.

De cealaltă parte, miliardarii occidentali n-au avut impulsul de a proceda și ei în Rusia așa cum o fac oligarhii ruși în Occident. Aici îi scoatem din ecuație pe acei investitori occidentali inevitabili care au avut nevoie de piața rusească, la fel cum și ea are nevoie de ei. Spre deosebire de oligarhii ruși ”occidentalizați”, investitorii occidentali în Rusia nu sunt oligarhi și nu au investit acolo bani furați din bugetele Țărilor lor.

Acum înțelegeți și această diferență uriașă dintre interdicțiile impuse de ruși occidentalilor și celor instituite de lumea civilizată oligarhilor și politicienilor ruși?

O astfel de Rusie, la cheremul lui Putin, a declarat, practic, război mondial civilizației umane!