PRESEDINTELE R. MOLDOVA A VIZITAT GRADINITELE DIN ORASUL VULCANESTI CARE AU BENEFICIAT DE SUPORTUL FUNDATIEI DE BINEFACERE „DIN SUFLET”

Șeful statului, Igor Dodon, a vizitat cinci grădinițe din orașul Vulcănești care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

Aceste instituții au primit ajutorul solicitat în temeiul scrisorilor adresate fundației Primei Doamne de conducătorii instituțiilor și de părinți. Președintele țării a specificat că copiii care frecventează grădinițele respective se vor bucura de un teren de joacă renovat, de mobilier nou și de tehnică performantă.

”Trebuie să contribuim la creșterea unui popor puternic și capabil. Copiii sînt viitorul nostru și este de datoria noastră să le oferim condiții prielnice pentru instruire și dezvoltare”, a declarat Igor Dodon.

În context, Președintele țării a reiterat, că pe parcursul anului precedent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrări în circa 200 de instituții preșcolare, majoritatea fiind deja finalizate. Totodată, șeful statului a menționat că se preconizează ca în anul curent de acest suport să beneficieze circa 500 de grădinițe, iar pînă la expirarea actualului mandat al Președintelui Republicii Moldova – toate instituțiile preșcolare din țară.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova