PRESEDINTELE IGOR DODON A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITAREPRESEDINTELUI REALES AL REPUBLICII POLONE, ANDRZEJ DUDA

EXCELENȚĂ,

Realegerea Dumneavoastră în funcția de Președinte al Republicii Polone îmi oferă plăcutul prilej să Vă adresez sincere felicitări și să Vă urez mult succes în realizarea înaltelor responsabilități ce Vă revin în noul mandat.

Cu această ocazie frumoasă, țin să Vă asigur că Republica Moldova apreciază relaţiile cu Republica Polonă, bazate pe încredere, sprijin reciproc și o solidă cooperare economică, pledînd pentru valorificarea la maximum a potențialului de care dispun ambele țări.

Sînt convins că legăturile dintre statele noastre vor urma calea dezvoltării ascendente în albia firească a colaborării reciproc avantajoase. Sper ca în curînd să avem prilejul de a purta discuții asupra subiectelor prioritare de pe agenda bilaterală, precum şi asupra temelor de actualitate regională și internațională de interes comun.

Avînd certitudinea că realegerea Dumneavoastră în cea mai înaltă funcție în stat va constitui un nou imbold pentru consolidarea relațiilor dintre statele noastre, Vă rog să primiți, Excelență, mesajul meu de prietenie, împreună cu asigurarea deosebitei mele considerații.