O femeie mănîncă zilnic hîrtie igienică: ”Oamenii nu cunosc gustul, cum se simte în gură și cît de crocantă este!”

Femeia care mănîncă hîrtie igienică susține că nu toate tipurile de hîrtie sunt la fel, iar cel mai mare avantaj este că acestea nu conține calorii.

Kina, o americancă, mănîncă zilnic hîrtie igienică de dimineața pînă seara și chiar și-a pierdut iubitul din această cauză, dar asta nu o deranjează. Ea a ajuns să facă parte dintr-o emisiune specială de pe canalul TLC în care oamenii vorbesc despre dependențele lor ciudate.

„Încep să mănînc hîrtie igienică în secunda în care mă trezesc dimineața, uneori chiar înainte de a mă spăla pe dinți. În momentul în care mă trezesc, mai ales dacă este o zi frumoasă și păsările cîntă, abia aștept să mănînc hîrtie igienică”, a povestit Kina, potirivit actualno.com, anunță romaniatv.net.

„De fapt, mănînc hîrtie toată ziua, în mod constant. Și ghici ce: hîrtia igienică nu conține calorii și nu îți poate da mahmureală”, a mai spus ea.

Femeia mănînca circa 4 role de hîrtie igienică pe zi. Pentru ea este un lucru normal pe care îl face în mod constant oriunde s-ar afla.

„Oamenii spun că toată hîrtia igienică este la fel și creată în același mod, dar nu este adevărat”, explică Kina. ”Există o diferență între hîrtia igienică cu două straturi și cea cu un singur strat, iar eu vă spun că cea cu un singur strat este mult mai bună. Cu ea, nu trebuie să treci prin tot stresul de a încerca să o rupi”.

În emisiunea de la TLC apare și fostul logodnic al Kinei, Anthony, care nu este deloc de acord cu preferințele fostei sale iubite.

„Hîrtia igienică nu este concepută pentru a fi consumată de oameni și nu se descompune în organism. Este dezgustător”, spune Anthony.

„Oamenii, pur și simplu, nu cunosc gustul, cum se simte în gură și cît de crocantă este atunci cînd iei o mușcătură. Pot să o compar cu o vată de zahăr foarte bună”, spune Kina.

Kina cheltuiește aproape 2.700 de dolari pe an pentru hîrtie igienică, în timp ce un american obișnuit plătește 182 de dolari pe an.

”O mănînc peste tot – la serviciu, în mașină, la salonul de înfrumusețare. Cînd oamenii mă văd că mănînc hîrtie igienică, primesc cîteva priviri ciudate, iar odată un tip a încercat chiar să mă fotografieze cu telefonul, dar nu-mi pasă. Toată lumea face lucruri ciudate, iar acesta este al meu”, a mai spus ea.