O DOMNISOARA SUPERBA ISI CAUTA UN SOT BOGAT PE INTERNET

Răspunsul primit de la un bancher a lăsat-o mască

În era Internetului, domnişoarele frumoase şi singure apelează la tehnologie pentru a pune mîna pe bărbaţii pe care şi-i doresc. Mai ales cele care îşi caută un sponsor. Aşa a făcut şi o tînără frumoasă din S.U.A, care a scris un mesaj pe un forum, în care şi-a exprimat toate pretenţiile pe care le are de la un bărbat. Răspunsul pe care l-a primit de la unul dintre cei mai bogaţi bancheri din America a lăsat-o mască

„Voi fi sinceră. În acest an împlinesc 25 de ani. Sînt foarte atrăgătoare, am gusturi bune şi un stil rafinat. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care cîştigă cel puţin 500.000 de dolari pe an. Poate veţi spune că sînt materialistă, dar nu este deloc aşa. Ca să înţelegi ce vreau să zic, în New York cei care cîştigă 1 milion de dolari pe an sînt consideraţi ca făcînd parte din clasa de mijloc. Pretenţiile mele nu sînt chiar atît de mari. Este cineva pe acest forum care are salariul anual de 500.000 de dolari? Sînteţi toţi căsătoriţi? Ce vreau să vă întreb este: ce trebuie să fac pentru a mă căsători cu o persoană bogată ca voi? Dintre toţi bărbaţii cu care am avut relaţii, cel mai bogat avea o leafă anuală de 250.000 de dolari. Se pare că ăsta a fost un plafon pentru mine. Îmi puteţi răspunde la cîteva întrebări? 

Unde vă distraţi voi, burlacii bogaţi? Vă rog să îmi faceţi o listă cu barurile, restaurantele, sălile de sport unde obişnuiţi să mergeţi.

Ce vîrstă optimă trebuie să aibă bărbaţii pe care vreau să-i cuceresc?

De ce aproape toate soţiile de bogătaşi sînt urîţele? Am întîlnit unele care nici măcar nu erau interesant, dar totuşi au reuşit să se căsătorească cu bărbaţi bogaţi. 

Cum vă decideţi pe cine să luaţi de soţie şi pe cine să aveţi doar ca iubită? Ținta mea este să mă căsătoresc”, a scris tînăra pe un forum, potrivit site-ului worthytoshare.net.

Cel care i-a răspuns a fost un bărbat bogat, aşa cum îşi dorea ea. Patronul companiei J. P. Morgan i-a oferit o replică la care nu se aştepta: „Stimată domnişoară, am citit cu interes mesajul dumneavoastră. Presupun că mai există şi alte domnişoare care au dorinţe asemănătoare. Permiteţi-mi să analizez situaţia dumneavoastră din punct de vedere al investiţiei. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari. Exact ceea ce căutaţi dumneavoastră. Ca om de afaceri, pot spune că o căsătorie cu dumneavoastră nu ar fi o decizie tocmai bună.

Este foarte simplu. Să vă explic de ce. Dumneavoastră încercaţi să faceţi un schimb frumuseţe-bani, adică subiectul A oferă frumuseţe, iar subiectul B plăteşte pentru asta. Pînă aici totul pare în regulă. Totuşi problema este că frumuseţea dumneavoastră va dispărea, iar banii mei, fără o serie de impedimente evidente, nu vor dispărea aşa uşor. În viitor, venitul meu va fi, cel mai probabil, mult mai mare, în comparaţie cu frumuseţea dumneavoastră. Utilizînd termeni economici, sîntem două active. Valoarea mea va creşte, iar a dumneavoastră va scădea, în progresie geometrică. Imaginaţi-vă relaţia ca un act comercial! Orice tranzacţie de pe Wall Street are o anumită poziţie. Dacă preţul dumneavoastră de piaţă, ca activ, scade, atunci activul va fi vîndut. Este de prisos să deţii în continuare un astfel de activ.

Aceeaşi situaţie este şi cu căsătoria, spre care tindeţi cu atîta ardoare. Chiar dacă sună dur, decizia cea mai bună cu privire la activele care îşi pierd rapid din valoare este vînzarea sau darea lor în chirie. Orice bărbat care cîştigă peste 500.000 de dolari pe an este din start un om inteligent şi nu un prostănac. Sigur că un bărbat ca mine vă poate folosi ca iubită, dar niciodată nu se va căsători cu dumneavoastră. Răspunsul meu pentru dumneavoastră, stimată domnişoară, este să încetaţi cu astfel de căutări. Mai bine căutaţi metode de a vă îmbogăţi şi de a ajunge să aveţi dumneavoastră un salariu anual de 500.000 de dolari. Sînt şanse mai mari de atinge acest ţel, decît de a găsi un bogătaş prost care să vă ia de soţie. 

Sper că răspunsul meu v-a fost de ajutor”.

Sursa: Click.ro