NAZISTII RUSI AMENINTA LUMEA CIVILIZATA CA VOR S-O ”DENAZIFICE”

Rusia le cere celor pe care-i ucide să îi fie prieteni

Autor: Mihai CONȚIU

Este limpede pentru oricine că absolut toate declarațiile antioccidentale ale politicienilor ruși devotați Kremlinului, poziții, chipurile, personale, independente, exprimă vrerea lui Vladimir Putin. Este clar că există un ”centru de comandă” dominat de serviciile secrete care livrează diferiților politicieni și diplomați ruși ”idei, reacții personale ori discursuri politice patriotarde, împotriva Occidentului „nazist și satanic”. Prin astfel de strategii, serviciile secrete rusești cred că arată lumii întregi ”o unitate politică și democratică în jurul lui Putin”, care este exprimată de către cît mai ”diverși și independenți” responsabili politici.

Această strategie îi vizează pe cei mai mulți dintre rușii îndoctrinați și înapoiați social și politic, dar, pentru Rusia lui Putin, reprezintă și o ”justificare oficială de Stat” ca să-și argumenteze agresiunile împotriva unor Țări pașnice. În cel mai clar stil nazist, Putin și ideologii lui au inventat noțiunile agresive numite ”denazificare” sau ”Țări neprietene” față de Rusia. De tot rîsul-plînsul – în toată istoria ei, la fel cum o face acum în Ucraina, Rusia a decimat și cucerit popoare întregi, a pîrjolit, a comis masacre în masă, a ucis și violat copii și femei, a distrus patrimonii culturale naționale și multe alte monstruozități, iar acum vorbește despre ”Țări neprietene” față de Rusia! De parcă Rusia, în toată istoria ei, a manifestat prietenie față de vreun alt popor! Fiind un popor cu o armată ”educată barbar”, de tip tătaro-mongoloid, Rusia este incapabilă să cultive prietenie, dar le cere celor pe care-i violează, îi schingiuiește, îi fură și îi ucide să îi fie prieteni!!!

În contextul atrocităților comise în Ucraina, a crimelor împotriva umanității comise de către ruși împotriva ucrainenilor pașnici, prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki a scris, pentru Telegraph, critici la adresa lui Vladimir Putin și propaganda pe care o răspîndește despre războiul din Ucraina, din care cităm:

Ideologia <Lumii ruse> a lui Putin este echivalentul comunismului și nazismului din secolul al XX-lea. Este o ideologie prin care Rusia justifică drepturile și privilegiile inventate pentru țara sa. În numele acestei ideologii, Mariupol și zeci de orașe ucrainene au fost distruse, deoarece a trimis soldați ruși la război, i-a convins de superioritatea lor și i-a încurajat să comită crime de război inumane – uciderea, violul și torturarea civililor nevinovați.

Nu ne putem face iluzii. Aceasta nu este o nebunie, ci o strategie deliberată care a deschis deja porțile genocidului. <Lumea rusă> este un cancer care consumă nu numai majoritatea societății ruse, dar reprezintă și o amenințare mortală pentru întreaga Europă. De aceea, nu este suficient să sprijinim Ucraina în lupta sa militară cu Rusia. Trebuie să eliminăm complet această nouă ideologie monstruoasă”, a scris premierul polonez.

Are sau nu dreptate premierul Poloniei? Sigur că are!!!!

În comentariile recente publicate de site-ul rus Pravda, Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a spus: „Credem profund că comunitatea internațională va forța Rusia să plătească o despăgubire, pur și simplu, pentru a restaura ceea ce a fost distrus în Ucraina”.

Are sau nu dreptate Președintele Poloniei? Sigur că are!!!!

În acest context, Vineri, 13 Mai, deputatul Dumei de Stat a Rusiei Oleg Morozov a avertizat că recentele declarații ale liderilor Poloniei încurajează Moscova să „o pună pe primul loc la rînd pentru denazificare după Ucraina”.

Oleg Morozov, folosind limbajul pe care Rusia a căutat să-și justifice invazia sîngeroasă a Ucrainei , a făcut remarca pe pagina sa Telegram, potrivit presei de stat ruse.

Constatăm, astfel, că naziștii ruși amenință lumea civilizată că vor s-o ”denazifice”. Au început cu Ucraina, acum vor cu Polonia, cred, în demența lor, că vor continua cu întreaga Europa pînă în SUA. Cum? Cu armele nucleare? Se pare că sfîșitul Rusiei lui Putin e mult mai apropiat decît prognozează unii!