Mesajele halucinante ale unui preot ortodox român

Preotul ortodox Matei Vulcănescu a transmis pe Facebook mai multe mesaje împotriva pisicilor ca animale de companie. El spune că „animalul a ajuns să substituie omul”.

„Ori pisica, ori Hristos! Nu se poate și Împărăția Cerurilor și pisica! Cine nu se leapădă de pisică, merge în Iad!Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!”, a transmis preotul.

Preotul a continuat cu astfel de postări.

„Închinătorii la pisici și cîini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor! Cine ține animale în casă și îi substituie oamenilor afirmînd ca sunt mai buni ca oamenii pentru care a murit Hristos! Să fie Anatema!”, a transmis într-o altă postare.

„Nu trebuie să chinuiți animalele, e normal să le hrăniți, să le duceți la veterinar, dar să nu le țineți în casă și în pat și să nu le lingeți în bot!”, se arată într-o altă postare.

Părintele Vulcănescu ar sluji la o biserică din Grecia și este cunoscut pentru afirmațiile sale șocante.

În urmă cu cîțiva ani, preotul român care slujește pentru comunitatea din Grecia a avut un îndemn extrem de șocant pentru femeile care fac avort. "Nu mai omorîţi copii în pîntece pentru că îi trimiteţi în iad, mai bine naşteţi-i, botezaţi-i şi apoi omoraţi-i! E un păcat mai mic!".

Aceasta este mesajul halucinant postat pe Facebook de preotul Matei Vulcănescu, care ţine slujbe la o biserică din oraşul grecesc Pireu.

Cu excepția titlului, acest text a fost copiat de pe Ziare.com