Mai bine furi un miliard de euro si-un aeroport, ca oricum iei mai putin decit doi fraieri pentru o spaga de 6.000 de lei amariti!

Doi poliţişti, angajaţi ai Inspectoratului  de Poliţie Sîngerei, acuzaţi de corupere pasivă, au fost reţinuţi în flagrant delict de CNA taman cînd luau şi ei un mărunţiş de 6.000 de lei mită de la un tînăr pentru ca să-l scape de pedeapsă din cauză că a şofat în stare de transă narcotică. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pînă la 10 ani închisoare cu amendă în mărime de la 6000 la 8000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Ilan Şor, participant activ şi principal la furtul miliardului şi privatizarea ilegală a aeroportului, a primit o pedeapsă la închisoare pe un termen de 7 ani și 6 luni, cu executarea pedepsei într-un penitenciar de tip semiînchis, ca să aibă timp şi libertate să fugă la o altă moschee din străinătate.

Gata, m-am decis: mîine sparg o bancă, pitesc bine banii, mă duc la PAS ca s-o siluiesc pe Maia Sandu şi mă predau! Pentru bună purtare şi condiţii de detenţie inumane, umana Justiţie moldovenească o să mă elibereze după cel mult doi ani! (Albuca Zăpada)