LUNA NOROCOASA PENTRU FIECARE ZODIE

Care va fi luna din 2019 în care veți avea noroc cu carul și pur și simplu veți străluci? Aflăm răspunsul în funcție de zodie.

Astrologii Renee Watt și Lisa Stardust au spus care este cea mai norocoasă lună a anului pentru fiecare semn zodiacal, iar rezultatele sînt cu adevărat interesante. Horoscopul dumneavoastră ar putea să nu fie o previziune exactă a viitorului, dar vă va ajuta să vă canalizați energia în activități benefice pentru mintea dumneavoastră.

Iată ce v-au pregătit astrele: 

BERBEC - Aprilie este luna în care vă veți simți foarte încrezători și stima de sine va fi în continuă creștere. Așadar, profitați de aprilie, nativi din Berbec!

TAUR - Dacă vă simțiți creativi, dragi nativi din Taur, septembrie 2019 este luna în care veți străluci. Septembrie este luna în care puteți arăta că aveți înclinație spre artă.

GEMENI - Mai este o lună bună pentru dumneavoastră, mai ales spre sfîrșit. De altfel, pe 30 mai, dragi Gemeni, sînt șanse să apară oportunități în planul dragostei.

RAC - Nativii din Rac sînt norocoși. Au două luni norocoase. Le va fi bine și în iulie, dar și în septembrie. Vă așteaptă lucruri incitante, profitați de ele!

LEU - Norocul vă întîmpină încă de la începutul anului. Februarie vă aduce un val de energie creativă. Profitați de acest timp pentru a vă arăta talentele și pentru a străluci!

FECIOARĂ - Septembrie este luna dumneavoastră norocoasă.

BALANȚĂ - Dragi nativi din Balanță, așteptați pînă în primăvara anului 2019 pentru cîteva update-uri interesante în viața dumneavoastră. Aprilie este luna dumneavoastră de iubire! 

SCORPION - Va trebui să așteptați pînă la sfîrșitul verii pentru a avea noroc. Sfîrșitul lunii august este momentul potrivit pentru  scopurile dumneavoastră.

SĂGETĂTOR - Astrele se aliniază, în cazul dumneavoastră, la începutul anului 2019. Așadar, luna dumneavoastră norocoasă este ianuarie. 

CAPRICORN - Și dumneavoastră vă surîde începutul acestui an! Ianuarie 2019 vă pune în evidență, lăsîndu-i pe alții să vă aprecieze eforturile.

VĂRSĂTOR - Nativi din Vărsător, nu dormiți în a doua lună a anului 2019! Februarie are planuri mari cu dumneavoastră! 

PEȘTI - Aveți două luni norocoase în 2019. Așadar, 19 februarie aduce un plus de noroc felului în care visele dumneavoastră pot deveni realitate. În plus, iulie permite creativității dumneavoastră să plutească.

Sursa: dcnews.ro