INSTITUTUL DE DEZVOLTARE A SOCIETATII INFORMATIONALE

anunţă seminarul cu tematica: Soluţii TIC pentru Serviciile Locale (Aspecte Practice). Evenimentul va avea loc la 24-25 noiembrie 2015 și se va desfășura la Chișinău.

La eveniment sunt invitaţi să participe funcţionarii publici locali, reprezentanţi ai sectorului guvernamental, ai societăţii civile, ai comunităţii academice, reprezentanţi ai mediului de afacerii, ai mass-media.

La eveniment vor fi prezenţi experţii din țările Visegrad: Polonia, Slovacia și Republica Cehă precum şi alţi experţi, vorbitori locali. Tema privind e-serviciile va fi discutată şi prezentată din perspectiva aspectelor practice.

Seminarul va dura o zi şi jumătate (aprox. 24 noiembrie - ora 09.30 - ora 18.00, 25 noiembrie - ora 09.00 - ora 14.00) şi se va desfăşura în cadrul Institutului Muncii - sala de conferințe, etaj. I, str. Zimbrului, 10, Chişinău MD - 2024.

Cheltuielile de deplasare a participanților din teritoriu vor fi rambursate la prezentarea tichetelor de călătorie. Cazarea este asigurată, pentru 24-25 noiembrie, din cadrul proiectului.

Pentru înregistrare la eveniment vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: discus@idsi.md sau la numărul de telefon: 022 289 846.

Seminarul este organizat, în calitate de coordonator, de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale în cadrul proiectului DISCUS - Platformă de discuții privind problemele de dezvoltare a societății informaționale, finanțat de Fondul Internațional Visegrad.

Proiectul DISCUS (www.discus.idsi.md) are ca scop promovarea modelului european de aplicare eficientă a politicilor societății informaționale/ instrumentelor de e-guvernare în Republica Moldova pentru a consolida participarea sectorului academic, administrației locale, mediului de afaceri, societății civile și mass-media în procesul de luare a deciziilor, utilizând experiența țărilor Visegrad.