IGOR DODON: „MOLDOVA ARE VIITOR SI EU SINT SIGUR CA VA FI MAI BINE”

Candidatul socialiștilor la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, într-o postare pe o rețea de socializare a scris că s-a născut în Moldova, aici și-a creat familia, aici va trăi în continuare și își va crește copiii și nepoții.

Igor Dodon a declarat că, tot ce face în politică e pentru țara sa, în care își vede trecutul, prezentul și viitorul.

„E pentru concetățenii mei, care îmi formează poporul din care fac parte. Tot ce fac în politică e pentru a crea un destin mai bun pentru acest stat, pentru noi toți, ca să ne putem dezvolta economic, să avem relații de prietenie cu toate țările, să putem crea familii, să creștem copii fericiți, bine educați și să le oferim bătrînilor un trai decent”, a precizat el.

Totodată, socialistul a menționat că, își dorește o Moldovă independentă, integră, pașnică, modernă, luminoasă.

„Pentru asta voi munci în calitate de președinte. Am motivație puternică să fiu un președinte al tuturor. Și îmi va reuși! Moldova are viitor și eu sînt sigur că va fi mai bine. Am toată convingerea că voi asigura o viață mai bună pentru concetățenii mei”, a conchis Dodon.

Andriana CHEPTINE (tribuna.md)

Virginia Filip 02.11.2016 - 20:21

Moldova indeoendenta, moderna si luminoasa nu poate sa fie decat sub conducerea Maiei Sandu. Un tradator ca Dodon nu-si are locul in tara noadtra. mai bine ti-ai lua un bilet dus spre Rusia, sa ramai acolo, sa-i lustruiesti pantofii lui Putin. Pe 13 noiembrie toata Moldova alege Maia Sandu. Haideti cu totii spre Europa!

Nistor Grigore 02.11.2016 - 15:50

Desigur, cu Rusia, anti Romania, contra limba romana, contra NATO etc.