IGOR DODON A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA CELEI DE-A II-A EDITII A TURNEULUI INTERNATIONAL DE POLO PE APA ”CUPA PRESEDINTELUI”

Șeful statului a participat astăzi la deschiderea celei de-a II-a ediții a Turneului internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, care se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova. Evenimentul are loc la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău. La competiție participă selecționatele a 5 țări: Belarus, Kazahstan, România, Ucraina și Moldova.

Igor Dodon a salutat participanții și le-a urat sportivilor succes la competiție. Totodată, Președintele a reiterat faptul că dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră constituie o prioritate. De asemenea, șeful statului și-a exprimat convingerea că turneul ”Cupa Președintelui” va deveni o tradiție frumoasă pentru sportul moldovenesc.

Igor Dodon a mai menționat faptul că susține și încurajează organizarea unor asemenea evenimente. ”În calitate de Președinte al țării voi depune tot efortul pentru a promova sportul. Țin să amintesc faptul că în prezent se află în plină desfășurare campania națională de construcție a circa 300 de complexuri sportive în localitățile rurale din Republica Moldova, lansată la inițiativa mea” – a specificat șeful statului.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova