IGOR DODON A OFERIT GHIOZDANE SI RECHIZITE SCOLARE LA CIRCA 100 DE COPII DIN GAGAUZIA CARE MERG IN ACEST AN IN CLASA INTII

În cadrul vizitei de lucru în teritoriu, Președintele țării a mers în satele Congazcic și Chirsova din municipiul Comrat, unde a oferit ghiozdane și rechizite școlare la circa 100 de copii care vor păși pentru prima dată pragul școlii. În total, în acest an, în Găgăuzia vor merge în clasa I aproximativ 1600 de copii.

Șeful statului le-a dorit elevilor un început de an școlar plin de emoții pozitive și succes la învăţătură, iar părinților - să aibă răbdare și forțe ca să creeze un mediu cît mai adecvat pentru creșterea și educarea copiilor.

Amintim, că Fundația de Binefacere ”Din Suflet” patronată de Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a lansat un program național care prevede oferirea a circa 25 mii de ghiozdane și rechizite școlare pentru toți elevii din țară care vor merge în anul curent în clasa I. Anul trecut, fundația ”Din Suflet” a oferit 8000 de ghiozdane elevilor care învață la școală în ciclul primar și fac parte din familii social-vulnerabile sau familii numeroase.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova