IES SCINTEI ATUNCI CIND SE INTILNESC, DAR NU AU NICIO SANSA IMPREUNA. CUPLUL DIN HOROSCOP SORTIT ESECULUI

Zodiile opuse au o atracţie specială între ele, însă oricît s-ar iubi, aceştia nu au nicio şansă să rămînă împreună. Ei pot avea relaţii frumoase la început, se pot înţelege bine, dar după o anumită perioadă de timp, despărţirea devine iminentă. Vorbim despre Balanţe şi Berbeci.

Marte, planeta care guvernează Berbecul, face din acest nativ o persoană poate prea geloasă uneori, nervoasă şi chiar violentă. Ţinînd cont de toate aceste defecte vizibile, plăpînda şi romantica Balanţă, guvernată de Venus, nu poate ieşi dintr-o astfel de relaţie decît cu inima frîntă. 

Personalităţi diferite

Şi nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sînt firi impulsive, vor să treacă repede la acţiune, uneori fără a sta deloc pe gînduri. Balanţele, pe de altă parte, pot face chiar şi atacuri de panică dacă le pui să se hotărască asupra unui lucru, rapid. Nativii din Balanţă nu pot lua decizii aici şi acum, ei trebuie să cîntărească bine lucrurile, să se gîndească la consecinţe, să facă calcule şi să analizeze orice variantă posibilă. 

Viaţa profesională a Berbecului, de neînţeles pentru Balanţă

În ceea ce priveşte cariera, Berbecul e mereu în căutarea succesului şi este dornic să fie în centrul atenţiei. Balanţa nici nu se poate compara cu Berbecul, din acest punct de vedere. Nativii din Balanţă sînt destul de leneşi. Îi admiră de la distanţă pe cei care iau atitudine şi fac anumite lucruri, dar fug de responsabilităţile mari. Dacă Berbecii sînt neînfricaţi, Balanţele sînt foarte temătoare. 

Un alt motiv pentru care aceste două zodii nu se vor înţelege niciodată e acela că au idealuri diferite. Berbecii visează la lux şi la opulenţă, la succes şi la atenţie. Balanţele, pe de altă parte, visează la o viaţă liniştită, nu sînt interesate de valorile materiale, ci mai mult de cele sufleteşti.

Sursă: a1.ro