HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Vei avea multe idei bune în această perioadă şi ar trebui valorificate. Ai toate şansele să fii remarcat de cine trebuie, iar, de la acest lucru, pînă la a cîştiga mai mulţi bani nu mai este decît un pas.

TAUR. Este o perioadă bună pentru investiţii calculate, aşa că acţionează cu mai mult curaj. Tot ce trebuie să faci înainte este să te informezi bine şi să afli pe care dintre colegii de birou te poţi baza în situaţii mai dificile!

GEMENI. Ai toate şansele ca, în această săptămînă, să avansezi în carieră, chiar dacă, pentru moment, doar la nivel verbal. Nu fi nerăbdător şi aşteaptă cuminte să ţi se mărească salariul! Dacă insişti, e posibil să pierzi tot.

RAC. Relaţiataamoroasă va fi pe primul plan în această perioadă şi te preocupă mai mult să o menţii vie. Nu va fi deloc greu, mai ales că cei din jurul tău au fost mereu un ajutor pentru tine în astfel de situaţii. Nu lăsa plictiseala să te acapareze!

LEU. Situaţia ta financiară este una destul de bună, aşa că ajută-i şi pe cei din jurul tău, dacă tu consideri că merită. Asigură-te că îţi vei recupera sumele de bani împrumutate şi colaborează doar cu acele persoane în care ai încredere.

FECIOARĂ. Situaţia ta financiară va rămîne aceeaşi pentru moment, însă îţi poţi face planuri de viitor. Schimbă-ţi tehnica de lucru şi încearcă să fii mai nonconformistă, ideile tale vor fi luate în seama cît de curînd.

BALANŢĂ. Încearcă să renunţi la egoism şi să le dai si celor din jurul tău ce ai, fie că este vorba despre informaţii, fie despre bani. Munca în echipă te poate duce mai rapid către succes, pe cînd invidia îţi poate crea probleme pe plan profesional.

SCORPION. Ca să ai succes trebuie să îţi faci treaba cu plăcere – asta este regula de bază a acestei perioade. Încearcă să dai tot ce ai mai bun şi să transformi proiecte banale în unele cu adevărat importante, astfel banii vor veni negreşit.

SĂGETĂTOR. Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă îţi plănuieşti acest lucru de ceva vreme. Nu îţi fie teamă să faci un pas important, ai banii necesari şi ai cercetat suficient terenul pînă acum.

CAPRICORN. E posibil ca, în această săptămînă, să cîştigi o sumă importantă de bani, una la care chiar nu te aşteptai. Vei face o ultimă mutare într-un proiect vechi, iar aceasta va fi surprinzător de productivă.

VĂRSĂTOR. Situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, de aceea îţi poţi permite să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine. Ai grijă însă să nu le faci mai mult rău decît bine şi stabileşte de la început că este doar un împrumut – nu un act de caritate.

PEŞTI. Ai toate şansele ca, în această perioadă, să evoluezi în carieră şi, implicit, banii să fie mai mulţi. Tot ce trebuie să faci este să ai mai mult curaj şi să îţi expui ideile, dar, la fel de bine, şi pretenţiile!

Sursa: oradestiri.ro