HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Luna plină stimulează axa sănătăţii din horoscopul vostru general, motiv pentru care vă număraţi printre nativii Zodiacului care vor resimţi cel mai puternic atît la propriu, cît şi la figurat influenţa acestei lunaţii. Folosiţi-vă de acest prilej pentru a reevalua felul în care mîncaţi, vă îngrijiţi şi faceţi mişcare, dar căutaţi să nu implementaţi schimbările decît de săptămîna viitoare.

TAUR. Week-end-ul acesta pare să nu se încadreze în tiparul zilelor anterioare. Dacă nu v-aţi rezervat timp pentru odihnă vineri şi sîmbătă, ar fi de dorit să recuperaţi în ultima zi a săptămînii, astfel încît să nu începeţi lunea viitoare cu o durere groaznică de cap. În cazul în care aveţi probleme cu somnul, nu apelaţi la pastile, ci la un pahar cu lapte sau ceai de muşeţel.

GEMENI. Chiar dacă Luna plină nu îşi pune amprenta pe sectorul medical din horoscopul vostru general, iar astrele nu trag semnale de alarmă în această privinţă în restul săptămînii, nu înseamnă că sînteţi imuni la schimbarea de atmosferă pricinuită de acest eveniment astral. Căutaţi să vă canalizaţi energia într-o singură direcţie zilele acestea. Nu o disipaţi în activităţi care nu au nicio finalitate!

RAC. Luna plină îşi propune să vă înveţe unde începe şi se termină critica constructivă, atît în ceea ce priveşte propria persoană, dar şi pe ceilalţi. Poate că intenţiile voastre sînt bune în ambele cazuri, dar cînd ajungeţi să despicaţi firul în patru şi să găsiţi nod în papură atunci cînd este evident că nu există niciun cusur, înseamnă că aţi început să deviaţi de la scopul acestei lunaţii.

LEU. Reevaluaţi cît daţi şi cît primiţi în relaţie cu persoanele din jurul vostru, dar mai ales cu partenerul. Poate că sînteţi genul de persoane care se fac luntre şi punte cînd vine vorba de persoana iubită şi nu cereţi nimic în schimb, dar de data aceasta, căutaţi să echilibraţi balanţa. Dacă situaţia stă invers, aşteptaţi-vă să nu mai aveţi parte de atîta atenţie.

FECIOARĂ. Zodia în care v-aţi născut este prima vizată de Luna plină, ceea ce înseamnă că veţi simţi din plin influxul de energie care se revarsă de pe urma acestui eveniment astral, chiar dacă nu aduce în prim plan axa sănătăţii din horoscopul vostru general. Dacă nu staţi prea bine cu moralul, faceţi o schimbare la voi ca de exemplu o tunsoare nouă sau un articol de îmbrăcăminte de calitate.

BALANŢĂ. Şi în cazul vostru Luna plină ocupă tot axa sănătăţii, cu menţiunea că, în ceea ce vă priveşte, poate readuce în peisaj afecţiuni mai vechi tratate superficial sau alte boli a căror vindecare aţi lăsat-o în sarcina timpului şi nu a medicului. Chiar şi aşa, poate fi destul de dificil să faceţi distincţia între recidivă şi simptome închipuite, deci fiţi atenţi la mesajele trimise de organism.

SCORPION. Înainte de a vă suna prietenii pentru a organiza o ieşire sau o petrecere în week-end, ar trebui să ştiţi că astrele v-au făcut deja planuri. Ceea ce urmăresc ele pentru voi este să vă alocaţi acest sfîrşit de săptămîna reîncărcării bateriilor. În caz contrar, aranjamentele sociale s-ar putea să stoarcă şi ultima picătură de energie din voi, lăsîndu-vă total descoperiţi săptămîna viitoare. Luaţi-o uşor!

SĂGETĂTOR. Sectorul sănătăţii nu se numără printre cele aflate în colimatorul astrelor săptămîna aceasta şi chiar dacă Luna plină nu vă anunţă că riscaţi să vă neglijaţi sănătatea, nu înseamnă că se cere să ştergeţi acest aspect de pe lista de priorităţi. Trigonul de Foc vă conferă multă energie perioada acesta, dar depinde de voi dacă faceţi combustie spontană sau energizaţi totul în jurul vostru.

CAPRICORN. Luna plină vă provoacă să împăcaţi felul în care funcţionează mentalul vostru superior şi cel inferior. Sînteţi persoane perfecţioniste care vă doriţi să faceţi totul la superlativ, dar căutaţi să ţineţi cont de faptul că a greşi e omeneşte. Nu rezolvaţi nimic dacă vă faceţi mustrări de conştiinţă la nesfîrşit sau dacă vă puneţi întrebări care nu îşi au răspuns. Mergeţi înainte cu fruntea sus!

VĂRSĂTOR. Ar fi cazul să puneţi în balanţă ceea ce investiţi în relaţiile cu ceilalţi şi beneficiile pe care vi le aduc timpul şi energia pe care le depuneţi în oamenii de lîngă voi. Acum este momentul să întrerupeţi legăturile cu aceia care nu sînt altceva decît vampiri energetici sau care nu fac decît să ridice la cote peste limita admisă nivelul de toxicitate din viaţa voastră.

PEŞTI. Deşi Luna plină nu stimulează axa sănătăţii din horoscopul vostru general, faptul că are un impact direct în relaţiile voastre cu ceilalţi o face destul de puternică încît să nu treacă neobservată nici în acest sector de viaţă. Pentru ca trezirea la realitate preconizată de acest eveniment astral să nu fie una dureroasă, căutaţi să fiţi raţionali şi să ajungeţi cu picioarele pe pămînt. Deschideţi ochii!

Sursa: horoscop-urania.org