HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Pot apărea neînţelegeri cu o persoană apropiată, prieten sau iubit, la mijlocul săptămînii. Cei care ştiu să citească printre rînduri şi să înţeleagă anumite lucruri doar observîndu-le ar trebui să se folosească de aceste atuuri pentru a evita certuri mai puternice cu cei din jur.

TAUR.  Este o perioadă bună pentru o viaţă socială cît mai activă, fie că vrei să îţi faci noi prieteni sau să îţi lărgeşti orizonturile din punct de vedere al carierei. După ce planeta Mercur iese din retrograd, începe o perioadă bună, în care este ideal să semnezi contracte de muncă sau să demarezi noi proiecte, ce pot deveni fructuoase rapid.

GEMENI. Vrei să îţi clădeşti un viitor bun, aşa că te gîndeşti cum poţi face acest lucru. Dacă poţi participa la cursuri sau workshopuri unde poţi învăţa lucruri noi, care îţi pot ajuta cariera, atunci nu mai amîna momentul.

RAC. Acordă-ţi cîteva zile de relaxare, ca să te poţi întoarce la treabă cu o minte limpede şi forţe proaspete. Oricine are nevoie de o pauză din cînd în cînd, iar dacă tu simţi nevoia s-o iei acum, atunci acordă-ţi acest lucru. După o scurtă vacanţă, vei fi pregătit să înfrunţi noile provocări.

LEU. Te concentrezi mai mult asupra vieţii sociale – ai vrea să poţi împăca şi varza şi capra, însă nu uita şi de tine! Dacă în ultima vreme ai încercat să le faci tuturor pe plac, este cazul să o iei mai uşor şi să te pui şi pe tine pe primul loc. La finalul săptămînii ai ocazia să creezi o legătură emoţională mai profundă cu o persoană la care ţii mult.

FECIOARĂ. Urmează să cunoşti cîţiva oameni noi, care te vor umple de energie pozitivă datorită gîndirii lor frumoase. După cîteva discuţii de însemnătate cu noile cunoştinţe, vei începe să vezi lucrurile cu alţi ochi şi chiar vei putea găsi soluţii unor probleme mai vechi. Este un moment bun să începi să schimbi ideile!

BALANŢĂ. Nu te ascunde după deget mai ales cînd vine vorba de probleme de sănătate. Cum apar simptome, cum ar trebui să mergi la un specialist să afli despre ce este vorba. Dacă nu ştii unde să aplici pentru un loc de muncă, află că prezenţa planetei Saturn te încurajează să gîndeşti practic şi, cu siguranţă, va apărea ceva la care nu te-ai aşteptat şi care ţi se potriveşte foarte bine.

SCORPION. Dacă nu ştii ce să faci mai departe, e un semn clar că ar trebui să te retragi un pic din nebunia de zi cu zi şi să-ţi acorzi ceva timp de gîndire. O idee bună este să ieşi la aer şi să te bucuri de natură, ca să te relaxezi şi să-ţi limpezeşti mintea. Ia-o uşor şi nu te grăbi să rezolvi lucrurile pentru că ştii vorba aceea, ”graba strică treaba”.

SĂGETĂTOR. Pot apărea frustrări cînd alţii par să nu îţi ia în seamă părerile. Încearcă să nu pui totul la suflet, ci mai degrabă încearcă să înveţi să te îmbunătăţeşti folosind critica celorlalţi ca început. Problemele financiare te pun în impas, însă le poţi rezolva dacă eşti persistent.

CAPRICORN. Planeta Mercur îţi aduce cîştiguri financiare şi rezolvările unor probleme: dacă ţi-au întîrziat banii sau dacă au fost neînţelegeri cu bani, acum se vor rezolva. Imaginaţia ta bogată te poate ajuta la locul de muncă: unele idei ce pot părea prea extravagante ar putea fi exact ce îţi lipseşte!

VĂRSĂTOR. Ştii care sînt prietenii tăi adevăraţi, pentru că şi-au dovedit loialitatea în mai multe rînduri, însă o persoană nouă va apărea în viaţa ta şi îţi poate deveni prieten în scurt timp: trebuie doar să-i acorzi o şansă. De asemenea, dacă ai lăsat cîteva planuri deoparte din cauza mişcării de retrograd a planetei Mercur, acum e momentul să le reiei.

PEŞTI. Îţi este greu să te ţii de planurile pe care le-ai făcut, pentru că apar tot felul de situaţii neprevăzute. Nu te frustra din această cauză, ci lasă-le să apară şi vezi unde vei ajunge pînă la urmă. Totuşi, nu te opri din plănuit: dacă rămîi flexibil, totul va fi în ordine.

Sursa: avantaje.ro