HOROSCOP PENTRU FEBRUARIE 2020!

O zodie se căsătorește, alta trece printr-o despărțire dureroasă

Anul 2020 a început în mare forță pentru anumiți nativi, despre care astrele arată că vor avea parte de un an de excepție, atît pe plan profesional, cît și pe plan personal. Ce anunță horoscopul lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie în parte?

Pentru Vărsător, se anunță o perioadă de intensă și fericită interacțiune socială și amoroasă, suișuri și coborîșuri în activitatea financiară, și o cufundare benefică în adîncurile lumii sale interioare.

Peștii au mai mult noroc la bani decît de obicei, își prețuiesc mai mult decît de obicei dragostea față de un partener mai nou sau mai vechi, își dinamizează relațiile de prietenie, și oscilează între plusuri și minusuri în zona lor subconștientă.

Berbecul strălucește ca un luceafăr în plan sentimental, face transformări notabile în amiciții, și își energizează demersurile din sfera profesională.

Horoscopul Taurului din februarie 2020 aduce în prim plan tendința de a prefera tainele în plan amoros, metamorfozarea relațiilor sale de amiciție, și oportunități în străinătate.

Nativii din Gemeni au beneficii sporite din legăturile de prietenie, inclusiv în dragoste, sînt puși în situații atît suspicioase, cît și problematice în zona profesională, dar par să aibă de cîștigat ca urmare a unor inițiative, demersuri noi în finanțe.

Cei născuți în zodia Racului se bucură de o atmosferă armonioasă, de colaborare, la serviciu, tind să ia iubirea mai în serios, pot primi atît vești bune, cît și proaste referitor la un demers dintr-o altă țară, și își reclădesc relațiile de parteneriat din toate dimensiunile existenței lor.

Leul are șansa să profite mai mult decît speră de o conexiune peste hotare, să își dea o notă de incitare, chiar exotism, vieții sale amoroase, atîta vreme cît nu se lasă ispitit de iluzii, și dă dovadă de perseverență în muncă.

Pentru Fecioară în luna februarie 2020, există posibilitatea apariției unei patimi fierbinți și unor oportunități de zile mari în dragoste, a unor avantaje însemnate în asocieri financiare cu condiția de a și le elimina pe cele păguboase.

Balanța trebuie să se încreadă mai mult decît altădată în partenerii săi din toate aspectele traiului lor, să își perfecționeze comunicarea, relaționarea din plan profesional, să își echilibreze combativitatea de bun augur din acest domeniu.

În cazul Scorpionului, se pune accentul pe stabilitatea din viața sentimentală și cea profesională, mai cu seamă prin ajustarea comunicării cu persoana iubită și cu colegii, și pe o relaționare avantajoasă în sfera socială.

Pe Săgetător, dragostea îl favorizează în numeroase împrejurări neaşteptate, ieșite din comun, își consolidează relația cu rudele, chiar dacă trebuie să se confrunte cu niște probleme din acest punct de vedere, și are ocazia să-și extindă o afacere, să-și majoreze cîștigurile dintr-o investiție mai nouă ori mai veche.

Capricornul își sensibilizează conexiunea cu partenerul de viață, dă întîietate loialității, sincerității, își reformulează întreprinderile financiare, se remarcă printr-un rol principal jucat pe scena lumii.

Sursa: diane.ro