FISC: PINA LA 1 APRILIE, NU MERGETI SA ACHITATI IMPOZITELE

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) îndeamnă contribuabilii să nu meargă la direcțiile de deservire fiscală pînă la 1 aprilie curent, avînd în vedere evoluția situației legate de pandemia COVID-19.

"În acest context, dat fiind faptul că termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice – cetățeni pentru anul 2019 este data de 30 aprilie 2020, solicităm respectuos evitarea deplasării în cadrul direcțiilor deservire fiscală în perioada 10 martie – 1 aprilie 2020.

Totodată, pentru minimizarea riscului răspîndirii infecției cu coronavirus (COVID-19) Serviciul Fiscal de Stat vine cu un nou apel de a respecta măsurile de precauție, cît și recomandările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova: http://bit.ly/2U0mNOp.

Pentru orice informație suplimentară sîntem la dispoziția Dumneavoastră prin apel telefonic la orice direcție deservire fiscală (http://bit.ly/2xEAfQh), precum și la Centrul Unic de Apel al SFS – 08000 15 25", se arată în comunicat.