Financial Times scrie ca europenii ar trebui „sa se pregateasca pentru remodelarea demografica de catre arabi si asiatici”

Financial Times a publicat un articol care afirmă că oamenii care trăiesc în țările europene ar trebui „să se pregătească pentru reaprovizionarea demografică de către arabi și asiatici”.

Parag Khanna, autorul articolului, a scris, de asemenea, o carte intitulată „Mutați-vă: cum va remodela lumea migrarea în masă și ce înseamnă asta pentru voi”, transmite ZeroHedge.

În mod surprinzător, el are, de asemenea, legături strînse cu Forumul Economic Mondial și cu Consiliul pentru Relații Externe și a fost „Global Governance Fellow” la Brookings Institution.

Khanna susține în mod ridicol că zone mari ale planetei vor deveni „nelocuibile” din cauza schimbărilor climatice, determinînd „milioane, dacă nu miliarde de oameni să se mute pe un teren în latitudinile cele mai potrivite pentru supraviețuire”.

El afirmă apoi că „lipsa forței de muncă” din America de Nord și Europa va necesita ca aceste regiuni „să deschidă robinetele de imigrare în consecință”.

„America de Nord și Eurasia trebuie să absoarbă mai mulți oameni”, spune Khanna, aparent nemulțumit de numărul masiv de migranți pe care îi primesc deja cele două continente.

„Țările din Grupul de la Visegrad de astăzi, tensionate fiscal și depopulate, ar putea fuziona într-o federație mai mare pentru a-și administra mai bine pădurile vitale, agricultura și rîurile pentru a se pregăti pentru remodelarea demografică de către arabi și asiatici”, scrie el.

Țările din Grupul de la Visegrad sunt Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia.

Ideea ca americanii și europenii să fie „completați” sau „înlocuiți” de populațiile de migranți este un domeniu de discuție care este tratat foarte diferit, în funcție de ce parte vă aflați.

Pentru cei care susțin migrația în masă, ideea înlocuirii demografice a europenilor albi este fie inevitabilă, cît și/sau ceva de sărbătorit și încurajat.

Cu toate acestea, oricine sugerează că importul a milioane de oameni din culturi diferite va schimba țara gazdă într-un mod negativ este marcat drept „rasist” de către mass-media, cel puțin unii fiind chiar stigmatizaţi ca nişte monștri simpatizanți ai teroriștilor.

Realizatorul de la Fox News, Tucker Carlson, a ridicat în mod repetat problema în cadrul emisiunii sale populare, determinînd Liga Anti-Defăimare (ADL) să solicite concedierea acestuia.

„Un reminder: teoria „Marea înlocuire” și rădăcinile sale rasiste și xenofobe au servit ca sursă de inspirație pentru mai multe atacuri armate în masă, de multe ori mortale”, a țipat contul oficial al ADL pe Twitter.

Între timp, cei care continuă să afirme că persoanele albe care sunt „înlocuite” sau „completate” cu migranți din Africa și Orientul Mijlociu este ceva firesc și bun, vor continua să se bucure de platforme media de înalt profil și să rămînă în harurile bune ale instituției.

Aici este inclus şi Anderson Cooper de la CNN, care a declarat în timpul unui interviu cu prezentatorul Univision, Jorge Ramos, în 2019, că a considerat declinul demografic al persoanelor albe „incitant”.

După cum am subliniat anterior, declinul demografic al persoanelor albe a fost recent sărbătorit la o emisiune de televiziune irlandeză, un invitat considerînd că este foarte amuzant.