DETALII DESPRE TRIPLUL OMOR DE LA BALTI

Poliția anunță că bărbatul suspectat de triplul omor de la Bălți își recunoaște faptele. În cadrul audierilor, acesta a povestit că a cunoscut acum cîteva zile una dintre victime, iar pe 14 ianuarie ar fi mers în ospeție la celelalte două persoane.

Inspectoratul General al Poliției menționează într-un comunicat de presă că în locuința unde s-a petrecut totul, suspectul, împreună cu doi bărbați și o femeie ar fi consumat alcool. Între ei s-a iscat o ceartă, care a degenerat în conflict. Bănuitul, cu un ciob de la o cană, li-ar fi aplicat plăgi, în urma cărora cele trei persoane au decedat. Pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii, tînărul a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută.

Cadavrele celor doi bărbați de aproximativ 44 de ani și al femeii de 35 de ani au fost depistate în această dimineață, 15 ianuarie, într-o locuință incendiată din municipiul Bălți. Suspectul de comiterea triplului omor a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tînăr de 21 de ani, originar din Tiraspol.

Suspectul este reținut pentru 72 de ore. El riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Sursa: IPN