DE CE TE PLAC OAMENII IN FUNCTIE DE ZODIE

Oamenii te plac pentru faptul că ești pasionat și charismatic. Modul în care privești viața și în care abordezi provocările apărute este foarte motivant pentru ceilalți. Oamenii adoră modul în care îi inspiri să aspire la cît mai multe în viață.

BERBEC. Oamenii te plac pentru faptul că ești pasionat și carismatic. Modul în care privești viața și în care abordezi provocările apărute este foarte motivant pentru ceilalți. Oamenii iubesc modul în care îi inspiri să aspire la cât mai multe în viață.

TAUR. Oamenii îți admiră tenacitatea și îți iubesc loialitatea. Ești foarte plăcut pentru natura ta calmă și cele mai bune sfaturi pe care le dai. Ai o ambiție și o creativitate care îi inspiră pe ceilalți. Cel mai bun lucru la un nativ din zodia Taur este că e un bun prieten, care te va aprecia și accepta cu toate defectele.

GEMENI. Competențele tale comunicative sînt ceea ce iubesc oamenii la tine. Ești bun în menținerea conversațiilor, fiind un motiv pentru care oamenii sînt atrași de tine. Ești adaptabil și flexibil, astfel că poți vorbi ușor cu persoane nou cunoscute.

RAC. Principalul motiv pentru care oamenii te plac este personalitatea ta de a purta de grijă. Oamenii pot conta mereu pe tine, pot apela la tine să ai grijă de ei la nevoie. Ești un prieten dedicat și loial tuturor, care va face tot posibilul să mențină prietenia strînsă.

LEU. Oamenii îți iubesc pasiunea ta pură și intensitatea cu care trăiești. Desigur, uneori ai tendințe să fii obsedat de tine însuți și îngîmfat, dar oamenii nu pot nega că pasiunea și intensitatea sînt aspecte foarte importante ale caracterului tău. Ești foarte amuzant, adorat și generos, îți place să fii în centrul atenției, uneori oamenii considerînd că ești autoritar. Fiind amuzant, știi mereu cum să înveselești oamenii, astfel că ei vor vrea mereu să stea în preajma ta.

FECIOARĂ. Oamenii te plac pentru că ești un prieten bun și blînd, dar și pentru că ești analitic și inteligent. Oamenii iubesc cel mai mult la tine faptul că îți folosești mintea ascuțită pentru a-i ajuta pe ceilalți. Ai o inimă mare și mereu vrei să îi ajuți pe cei din preajma ta. De obicei rămîi în relații de prietenie de lungă durată, pentru că te apropii și te bucuri de cei cu care te înțelegi.

BALANȚĂ. Ești foarte popular și una dintre cele mai plăcute zodii datorită aptitudinilor de comunicare și a felului blînd și grijuliu de a fi. Ești foarte bun în a afla cum să faci persoanele din jurul tău să se simtă confortabil. Chiar dacă ești popular, îți folosești rolul pentru a fi un mediator în grupul de prieteni, dar și pentru a da sfaturi tuturor care au nevoie.

SCORPION. Chiar dacă pari misterios și parcă există un zid în jurul tău, ești una dintre cele mai loiale persoane. Este posibil ca acest mister din jurul tău îi face pe oameni să fie interesați de tine și de ceea ce ai de spus. Uneori ești văzut ca cineva obsedat de control și prea ambițios, dar care poate fi de încredere, pentru că nu faci promisiuni false.

SĂGETĂTOR. Ești o persoană cu un spirit liber și asta e un motiv pentru care oamenii te plac. Ești neînfricat și mereu în căutare de aventuri. Ca urmare, ai o viață destul de interesantă și palpitantă, la care mulți oameni doar visează.

CAPRICORN. Ambiția ta pură și natura orientată spre obiective e ceea ce iubesc oamenii la tine. Ești o inspirație pentru oamenii care se uită la tine cum muncești în viață. Ești văzut ca o forță irezistibilă și ești faimos pentru că ai un mare simț al realismului. Oamenii apelează la tine cînd au nevoie de ajutor, cînd au nevoie să își descarce problemele.

VĂRSĂTOR. Cele mai mari atuuri și motivul pentru care oamenii te plac sînt inteligența ta și lipsa ta de prejudecăți. În general oamenii adoră să comunice cu tine pentru că simt că în acele momente cîștigă ceva de valoare…

PEȘTI. Un motiv important pentru care oamenii te plac este empatia ta profundă. Ești foarte bun în a le intra oamenilor sub piele și a ști ce simt ei în anumite momente. De aceea, multe persoane apelează la tine cînd au nevoie de un umăr pe care să plîngă.

Sursa: yve.ro