CUPLURI DESTINATE SA FIE IMPREUNA

Unele zodii sînt destinate să aibă parte de o relație de lungă durată.

Taur și Capricorn

Pentru Taur, cea mai bună partidă o reprezintă Capricornul, un alt semn de pămînt. Împreună au nevoie de stabilitate în relații și ei au parte de tot ceea ce e nevoie pentru o relație de lungă durată.

Gemeni și Balanță

Gemenii ar alege între o Balanță și un Vărsător, ambele fiind semne de aer care ar putea stîrni interesul Gemenilor. Lor le place să își împărtășească ideile și pentru un semn zodiacal care se plictisește ușor, o persoană care să îi asculte este foarte importantă pentru ei.

Rac și Pești

Racul este foarte sentimental și are nevoie de cineva care să fie la fel ca el. Așadar, Racul și nativul Pești sînt pe aceeași lungime de undă la acest capitol.

Fecioară și Capricorn

Capricornii pot fi stabili și fideli, ceea ce este perfect pentru Fecioară, care este tentată să pună întrebări despre orice și să se îndoiască despre caracterul partenerului de cuplu.

Capricorn și Rac

Ambele zodii înclină spre o viață de familie stabilă și caută echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Acest lucru le face pe cele două zodii să aibă o relație de lungă durată.

Sursa: dcnews.ro