CUM SA FACETI BUCATARIA LUNA FARA SA FOLOSITI DETERGENTI CHIMICI

Pete pe care nu le puteți curăța în bucătărie? Aragazul nu mai arată ca altădată? Aveţi acum la dispoziție cele mai bune soluții ca să faci bucătăria lună. Și fără să folosiţi nici un fel de chimicale.

 

Spalaţi vesela cu apă și oțet

Aveţi nevoie de o soluție minune pentru a face ca vesela să arate ca nouă? Nu trebuie decît să o spălaţi cu apă în care aţi adăugat puțin oțet. În cazul în care aveţi castroane de aluminiu care par că nu se curăță cu nimic, fierbeţi coji de cartofi sau mere și oțet în ele. Rezultatul pur și simplu vă va uimi.

De asemenea, pentru ca vasele emailate să nu se închidă la culoare, e bine să fie fierte odată pe lună în apă cu oțet. Pentru ca interiorul frigiderului să capete prospețime, spălați cu apă în care ați adăugat bicarbonat de sodiu. Multe gospodine se întreabă cum să scoată urmele de arsură de pe un vas. Nimic mai simplu: puneți puțin săpun de rufe pe locurile murdare, apoi ștergeți cu un burete. Nu în ultimul rînd, dacă vreți ca în făina dumneavoastră să nu pătrundă niciodată insectele, așezați în locul unde o păstrați cîțiva căței de usturoi cu tot cu coajă.

Sursa: secretele.com